31 Disember 2013

Corat Coret 2013

Hari terakhir untuk 2013
.....

Macam-macam cerita sebenarnya utk 2013 ni
Ada suka, ada duka
Ada happy giler-giler, down sampai tahap stress pun ada

Memang kebanyakannya banyak yang takbest :p
Dari awal tahun sampai la nak ujung-ujung
Takde la sepanjang masa takbest
Ada jugak perkara yang best-best :)
Yang best-best tu la yang penah share kat sini
Yang takbest plak ada 2-3 citer jek share
Lelain banyak ai pendam :)

-Citer nak pindah umah tapi xjadi
-Citer keguguran
Itu ANTARA citer yang takbest
Ada jek lagi tp xyah la kot nak share :)

Citer yang best banyak gak :)
-Tahun pertama zakwan sekolah
-Cuti-cuti Malaysia
Antaranya
Gold Coast Morib, Taiping, Melaka & Kelantan
Tu pun ANTARA citer yang best la utk tahun ni

Dan citer terbaru yang best
Zakwan mula sekolah kat tmpt baru
PapaZN pun bakal tukar tempat kerja yg baru next week :)

Bila dok pikir sensorang
Ada sebab kenapa Allah selalu bagi menda2 takbest tu
Antaranya mungkin :
Supaya kita sentiasa lebih beringat
Supaya kita lebih bersedia
Supaya jadikan pengajaran
Dengan harapan takkan lakukan perkara yang sama di masa akan datang
Supaya sentiasa bermuhasabah diri

In shaa Allah
Untuk 2014 nanti moga banyak perkara baik-baik yang berlaku
MamaZN tak letak azam sempena tahun baru ni
Cumanya berharap dapat menjadi anak, isteri & mama yang lebih baik

Yang paling utama, nak sentiasa 'dekat' denganNya
Almaklum, kadang tu asyik sangat dengan hal dunia kadang buat kita leka & alpa (-____-)

Selamat Tahun Baru buat kawan-kawan semua!
Moga 2014 nanti banyak perkara baik-baik & elok-elok utk korang jugak
Apa yang tak best kita jadikan panduan dan pengajaran
Moga kita semua sentiasa diberkati & dirahmati Allah SWT

TQ All! :)
Jumpa next year! (esok la tu, hehe)

10 comments:

::NureeN:: berkata...

aminnn...
moga thn baru akan lebih bermakna d samping insan2 tersayang

Petak Bunga berkata...

selamat tahun baru jugak.
panjang umur kita jumpa lagi tahun depan.

:)

syawalsimpsons berkata...

apa yag terjadi semua ada hikmah kan...mmm.selamattahun baru nad

syawalsimpsons berkata...

apa yag terjadi semua ada hikmah kan...mmm.selamattahun baru nad

Myra Jay berkata...

Banyak kenangan pahit manis kan :)

Semoga terus cemerlang di tahun 2014 :D

Mar Mansor berkata...

selamat tahun baru

mekchu berkata...

Jumpa lagi 'tahun depan'.. kikiki Selamat tahun baru 2014 utk nad & family..

*kalo blog org lain pun sama jugak ke? kena tggu orag lain komen baru bleh?

Azura Aziz berkata...

hepy new year nad. fikir yg baik2 ajer kan ;)

Chekgu Azrine berkata...

Happy new year sis

Gieyana berkata...

Nk gelak lak bc entry nad psl da perktaan best n x best..:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...