05 Disember 2013

Beli Tiket AQUARIA @ LivingSocial.com

Hari tu ada nampak deal pasal tiket Aquaria ni kat Livingsocial
Diskas dengan PapaZN nak bawak ZakwanNayli pi sini
Lagipun Nayli tak penah pegi
Zakwan penah pegi tapi ape ntah yang dia paham masa tu
Makpak dia la ni, tak menyabo nak bawak Zakwan pegi 
Padahal umo baru 8 bulan, haha! =P

Pada MamaZN murah la sket harga tiketnya tu
Kalau nak dibandingkan dengan harga biasa
Fuhhh! 
Pikir banyak kali gak kalau terpaksa beli dengan harga biasa!

Bukan selalu pun nak terjah Aquaria ni
Bukannya tiap-tiap bulan nak pi pun kan? Hehe
Saje la kasi pendedahan pada ZakwanNayli
Sambil-sambil bawak depa pi jenjalan :)

Untuk pengetahuan 
Harga biasa tiket @ Aquaria adalah seperti di bawah ni:

Dewasa : RM38
Kanak-kanak (3thn - 12thn) : RM28
Citizen (60thn ke atas) : RM28

*with myKad

Kalau kami 1 famili mau kena bayar RM104!

Tapi bila dengan voucher yang dah beli kat Livingsocial ni
Dapat la kami jimat RM26 - banyak gak tu! ;)
 
Pada kawan-kawan yang ada berhajat nak bawak anak pi jenjalan kat Aquaria
Better la beli voucher deal ni
Sebab dia expired 31 Julai 2014
Lama lagi tu!




Klik sini k pada yang berminat :)

Voucher expired : 31 Julai 2014



11 comments:

Fara Fadzil berkata...

waaa..memang best offer ni! Thanks for sharing..bole btau hubby nih :)

btw, salam perkenalan..
www.naturally-vitamin.blogspot.com

Fiza Rahman berkata...

Murahnya. Thanks for sharing nad.

syawalsimpsons berkata...

boleh try klik ni..nak diskass ngan akob la

Chekgu Azrine berkata...

Tq for sharing

Adlin Mohamad berkata...

murah ,,.tp kita simpan tuk cuti tempat lain huhuhuhu

Zura@Iwan berkata...

murah la tu nad..
kalau dkt leh gk beli..hehe

tk taw lg nk trn KL bila..hehe

Rizziela berkata...

kami tak pernah sampai lagi kat Aquaria

Lily@MamaZaraZareef berkata...

lama dah tak gi aquaria ni..last pegi masa zara umur setahun lebih..zareef tak pernah jejak lahi..hihihi..

aLyNnZ berkata...

ishhh..cam best jerk promo nie..alynn pun sekali jerk g aquaria dulu..rasa cam nak repeat tp nengok kan harganyer..bior dulu ler..hahaa..

thanks sharing..mama zakwan plan nak g biler?

mummy_ayu berkata...

wah..tq for sharing.. :-)

Azura Aziz berkata...

hmmm good idea. rs mcm nk bwk adam jgk la.. sbb kalau g outdoor musim ujan skrg ni kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...