02 Disember 2013

'Banyaknya Kejutan Untuk Saya! Terima Kasih Papa!' - Zakwan (^_^)

Assalamualaikum, Selamat Pagi! :)
Welcome December!
Terasa cepat plak masa berlalu kan
Tup-tup dah bulan 12, kang tak lama lagi dah tahun baru 

Quick update jek ni
Sebab kami nak pi Mydin USJ pi beli barang dapo
Haha!
Jauh tak jauh! =p
Tah berbaloi ke idak
Takpe, kita toraiii! (try)
Kalau tak berbaloi, pasni shopping kat Tesco Online jek, hehe

Sejuk hati bila Zakwan ucap terima kasih tu ^____^
Padahal bukan surprise gempak havoc-havoc sangat pun!
Bawak pi naik LRT, pi Aquaria ngan makan KFC jek pun
Pandai betul dia amik hati, huhu!
Macam la tak penah makan KFC kan, Zakwannnnn, haha!

Biasanya apa-apa plan time weekend, kitorg bagitau ZakwanNayli awal-awal
Especially Zakwan la
Asal weekend jek, mesti dah tanya 
'Papa, esok kita nak pegi mana? Dah lama kita tak pegi jalan-jalan'
Pandai la dia buat ayat kasi orang cair
Padahal minggu lepas nya tu baru jek bawak pi Jusco =p 

Tapi kali ni memang kami tak bagitau - saje nak kasi surprise ;)
Tau-tau jek, dia dah kena bersiap
Dari kat umah, sampai la dalam kereta asek bertanya 'Kita nak pegi mana ni Papa?'
Tu yang bila dah tau nak kemana punya la excited sampai bergenang air mata
Alololololo, Zakwan ni...!

Nayli macam biasa la...
Mana ada perasaan sangat pun
Abang Zack happy, dia pun happy la
Tau ngikut apa yang Abang Zack buat jek dia tu, haha!
Abang Zack cakap, 'Terima kasih Papa!'
Boleh plak Nayli yang sambung
'Terima kasih Uncle Ah Tong! Sama-sama...' (versi pelat Nayli =p)
Hahahah!
Pengaruh Upin Ipin sungguh Nayli ni =p

Okeh tu jek untuk hari ni ye
Nanti sambung lagi :)
Daaaa!
Take care uols! MuahMuah! :)


Buah hati :)


Pejam mata secara berjemaah la pulokkk!=p


Pengarang jantung :)



14 comments:

lieyalatif berkata...

comeyyy rambut nayli...mcm dora dah plak nad heheheeh...pipi bam2 gitu...mmg cute sgt2....

itu le kan, weekend mesti plan nak jalan2...anak hepi kite pun tumpang hepi....

Adlin Mohamad berkata...

lawa rambut nayli ..nampak bulat hehehhe .. kyra pun suka tanya soklan "kita cuti xgi jln2 ke" bila cakap bln 12 kita tgk tiger terus dia cakap "kakak nk beli jeans baru sbb nk tgk tiger jeans lama dah sempit" ni la anak pompuan huhuhu

ch@ berkata...

comel sgt, manis sgt2. bila hendak jumpa dak berdua ni. isk...korang bila kita leh jumpa ni?

tesco online? mcm best je kak.

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

pandai zakwan ambil hati...
sejuk rasa dapat anak mcm niekan

eima berkata...

rambut nayli cantek la... pandainye nayli ajuk ckp kartun ...comey

tp pesal alisha aku tak suka tgk tv pelik betui la budak tu .... hahah

Chekgu Azrine berkata...

Comel dua2..sweet je tgok..
Weekends ni mmg utk derang jela kan

mama tisya berkata...

sronok la zakwan vkend dpt tgk ikan kt aquaria..mkn kfc..bdk2 ni kalo dpt kuar mmg happy ler

Gieyana berkata...

Sweet dorang..:)

Masya berkata...

kami pun baru pg hujung minggu bau ni ke mydin subang ... harga lbh kurang sama jer.. sbb bersaing dgn giant sebelah kot.. klu murah sgt.. nnt xde org pulak pg giant kikikiki

Iela Fazielah berkata...

ALAHAI ZAKWAN.. DIA PANDAI AMIK HATI...

Iela Fazielah berkata...

ALAHAI ZAKWAN.. DIA PANDAI AMIK HATI...

mummy_ayu berkata...

So sweet..pandai zakwan...comel jer 2 beradik nie.mesti seronok dpt jenjalan yer

mama lieyna berkata...

Hahaha comel je nayli nih.. abg zack as usual, pndai betul dia ambil hati, bertuah mamapapanye.. :-)

Zura@Iwan berkata...

zakwan anak yg baik..
tht why dia wish "terima kasih" tu

cm mn la nnti Irfan dh petah bckp nie..duk tnya per weekend nk pi mn..dah la mak pak dia kaki jln..ahha

sweet la zakwan n nayli..
nayli tu..rmbut potong gitu,
lg nmpk bam2 ha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...