28 Disember 2013

2nd Trip To Kelantan | Dinner @ Restoran D' Klasik White Coffee, Wakaf Che Yeh

Abes dah citer short trip ke Kota Bharu
Ni last entry ;)

Lepas amik AtokZN balik dari seminar
Kami singgah Restoran D' Klasik White Coffee untuk dinner
Lokasinya terletak di Wakaf Che Yeh
Dekat gak la dengan pasar malam tu
Memang  nak cari tempat makan area dekat-dekat dgn homestay
Kesian plak kat AtokZN penat berseminar siangnya tu



kredit  pic : dklasik.blogspot.com


Kat sini macam-macam makanan ada
Nak goreng-goreng ke, western ke
Tapi petang tu kami semua pilih western
Kemain lagi kan? Hihihihi...




Air AtokZN paling best antara kami semua, hihihi


Mushroom sup utk ZakwanNayli & AtokZN
Cicah ngan garlic bread



Ni PapaZN punya sizzling steak ke ape tah namanya, haha! Lupa! =p
Sorry to say, PapaZN cakap daging liat & tak sedap


AtokZN makan fish & chips - cam sedeyyy jek nengok kan? ^_^


Ni MamaZN punya chicken chop - not bad la rasa dia


Pilihan menu yang ada



So far, ok la - boleh tahan
Nak kata sedap sangat tu idak la
Tapi kalu nak merasa, boleh je pi makan kat situ :)
Bagi kami aritu agak pricey gak la huhu - total RM65
Ate, nama pun makan ala-ala western kan?
Hihi, terima jek la ;)


4 comments:

CaDLyNN berkata...

erk..tgk gambo mknn malam-malam jadi lapo :)

Chekgu Azrine berkata...

Mhl jgk ek..

mama tisya berkata...

tk order durian goreng ke?

Zura@Iwan berkata...

lamanya tk mkn western food..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...