18 November 2013

Weekend Yang Best! Anda Macam Mana? :)

Assalamualaikum
Selamat pagi! :)

Alhamdulillah bertemu kita di minggu yang baru
Rasa fresh jek :)
Lagi berkobar-kobar nak menempuh minggu baru 
Sebab minggu ni PapaZN keje malam, wee!
So, banyak la masanya ada kat umah bila siang hari :)
Moga rasa best ni bertahan sampai bila-bila, hehe

Hujung minggu rasa macam best sangat!
Taktau la nape, tapi tu la yang MamaZN rasa
Sebab dapat pi jalan kot, haha!
Sebelum ni selalu gak pi jalan, tapi idok plak rasa special cam smlm
Hehe
Alhamdulillah, syukur dengan perasaan ini :)


Sweet! Suka! :)



Jalan-jalan semalam cambest 
Takde la pi kat mana-mana tmpt special pun
Tapi ntah la, rasa happy sampai ke petang, takde rase penat :)
Kalu idak tu, ZakwanNayli slalu buat perangai
Moody la, gado la, nak macam-macam la
Semalam walau ada gak wat peel tapi takde la mcm selalu
Bagus anak-anak, haha! 

Kasi chance ek
Kami seminggu dok terperap jek kat umah
Seminggu sekali jek dapat berjalan, hehe
Bila dah kluar tu, kalau boleh nak la rasa best dari mula perjalanan sampai dah balik umah, kan?
:)

Tapi sebenarnya, walau tak ke mana-mana pun
Masih boleh dapat rasa best tu kan?
Bergantung pada diri kita cemane nak handle
Kan? Kan? Kan?
^_______^


Kawan-kawan watpe weekend ritu? ;)


p/s:
amboi, sakan kan? pantang ke idok ni? haha!
kbai!


daaa!


p/s lagi : 
rindu giler kat korang sume!


17 comments:

lieyalatif berkata...

amboiii biasyee die nie..pantang2 pun sempat jalan2 ekekekek...alah tak pe nad yg penting nad rase diri sihat kan....dok umah jek pun leh bosan ...yg penting anak2 hepi dpt jengjalan kan....

nad lieya suke due badik pimpin tangan tu...sgt comel tau!

Chekgu Azrine berkata...

Akk pun xg mana..cuma sabtu ada tugasan kt sek..ptg ada kenduri..tu jela..ajd dok umh

lia berkata...

wallaaaa 2 beradek ni.... suka sgt tgk...

Mar Mansor berkata...

weekend..turn tu housewife..basuh kain..kemas umh..msak segala bagai dgn ank y tgk nakal & lasak..then bila dah penat..tido mati memasing..hi3..bangun tido..makan..br pk nk g mana2..

Gieyana berkata...

Weekend mmg best giler bila jd full hsewife..admired nad tau! Nk g jenjalan gak but x dapat sgt pal
Bb alah dgn aircond..haizz haizz!

syawalsimpsons berkata...

RINDU JUGAK KAT NAD...sue weekend ni duduk umah ahad main futsal..balik duduk umah..sampai malam..kikikiki

Falsya berkata...

weekend kite skang nie mmg xde kemana..huwaaaaaaa...dpt kuar pun bile si tenit nie ade check up...;)

Azura Aziz berkata...

weekend kita ada seminar 2 hari hukhuk...

Cho Zila berkata...

akak kalau hujung minggu tak nak rasa duk rumah... tapi tuler keje rumah lak terbengkalaikan.. okler ada perasaan happy gitu.. syukur...

eima berkata...

taK de wat pepe pun hari minggu org gomen belum dpt gaji selepas hampir 2 bulan .. huhuhuh

dok rumah pi jalan2 ...je

ch@ berkata...

Sampai ke sini rasa gembira kakNad. Terasa-rasa. Alhamdulillah, weekend yg gembira juga utk kita. Sukaaaa...hati bunga2.

zarena heeney berkata...

alahai suwetttttnya
pegang2 tangan gitu

mekchu berkata...

bila tgk gmbr abg Z ngan nayli jln pegang tgn gitu, tak sabar nak tggu wawa pandai jalan.. mntk2 lah abam mi sweet mcm abg Z.. jgn ditolak adiknya sudah!

mama lieyna berkata...

Rindu nad jugeksss...:-)

Bagus, akak sekarang pun berazam nak positifkan diri jer, apapun terjadi disekeliling kita kena hadap juga, baik ambil ia sebagai sesuatu yg positif, baru terasa nikmat hidup.. kan kan kan...

Amboi sweet betul couple ni tau..ihiks..

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

sweetnya..jalan pegang tangan...

Masya berkata...

hujung minggu penuh jadual kenduri huhuhuhu

ALoNa CintamaniszLite berkata...

comel rambut baru nayli...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...