14 November 2013

Shopping @ AEON JCard Day - Terapi Minda & Jiwa :)

Assalamualaikum
Update blog dr dalam kereta
On the way balik rumah
Dari lepas shopping kat JCard Day
Kat AEON Bukit Tinggi
Hehe

Sampai kul 10
Org tak ramai lagi
Nak pilih barang pun tenang jek
Takde nak laga2 montot, haha!
PapaZN pi jaga ZakwanNayli
Ronda2 kat floor yg sama tgk toys

Kul 12 dah kluar Jusco
Lega rasa
Sebab orang dah start ramai giler!
Naseb baik cepat settle
Tu pun cari baju ZakwanNayli & Baby Khadeeja
Tak cari pun menda lain
Sebab PapaZN masuk keje kul 4 krg
Kesian plak dia kalu tak rehat

Dapat la jeans ZakwanNayli RM29 sepasang
Zakwan beli 2 pasang, Nayli sepasang jeans
Tshirt diorg RM13 sehelai, dapat la 2 helai sorang
Pastu baju Baby Khadeeja RM14 sepasang, beli 5 pasang

Takleh lama2
Kang lagi mcm2 nak beli
Hehe
Sabtu ni dah start Year End Sale (Y.E.S) seluruh Malaysia
Lagi mcm2 sale di merata-rata tmpt
Ngan sale nak Krismas lagi
Fuhhhh! Sediakan $$$ jek la, haha!

Ok nak balik
Sambung rehat :)

Daaa..!

10 comments:

Gieyana berkata...

Phewww...bestnyer..kak G nk sopping gk

mama tisya berkata...

kejapnye soping jcard,...hehe

Fiza Rahman berkata...

Bestnya shopping.

el berkata...

kena pi awal..xpun kena pi time org keje..xdelah rmi sgt..el nah sekali pi sopin time jcard..pas2 serik dah..rmi sgt org pun

Rizziela berkata...

dah lama x pergi J Card member...selalu waktu kerja..memang susahlah nak g

eB berkata...

ms dpt kad dari AEON berkobar2 kami nk pegi. skali lupa... boley x? hu3

Ayu Zan berkata...

bestnya soping. tgh tunggu sale jcard day kat jb gak ni.ehehe

mama lieyna berkata...

Waaah soping ye.... best tuu..
Akak mcm dh lama tak sopink2 baju anak mcm ni, nak raya je selalunya..huuu..
Puas hati jugak, ada hasil sopingnya..

eda_ej berkata...

wahh sonoknye soping org tak ramai cam ni.. boleh pilih dengan tenang..

eima berkata...

dlm pantang pun pi berjalan ..... take care dear

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...