19 November 2013

Sebak Tengok Gambar Zakwan Ni (-____-)

Assalamualaikum

Tengok kat FB, tengok kat IG, tengok kat bloglist
Ramai kawan-kawan up citer pasal majlis konvo / majlis ihtifal anak-anak
Anak-anak wat persembahan, anak-anak dapat anugerah
Walau tak baca full story (tengok tajuk je, huhu!)
Tapi MamaZN terasa sebak plak tetiba
Rasa macam anak sendri dalam gambar yang kawan-kawan share tu 
Tahniah untuk anak-anak kalian semua! :)

Bertambah sebak
Bila Zakwan tak dapat rasa keseronokan macam tu tahun ni
Sebab dia kan dah berhenti sekolah sebelum raya aritu
Kalau nak merasa pun
In shaa Allah tahun depan la kot, kalau diberi kesempatan & umur panjang
Tu pun kat sekolah baru nanti

Hari tu belek FB
Ternampak la gambar kelas Zakwan dulu
Teacher Tadika Alif Ceria share kan gambar-gambar tu
Bergenang air mata tengok gambar Zakwan :[


Kredit gambar pada Tadika Alif Ceria


MamaZN tunjuk gambar ni pada Zakwan
Sengih-sengih dia tengok gambar ni
 Zakwan memang tiap-tiap hari rindu kat kawan-kawan dia
Ada jek cerita - sessi mengimbau kenangan dia & kawan-kawannya tu
Tu yang tambah sebak dibuatnya, huhu!
Nayli plak bila tengok gambar ni
Sebuk jerit-jerit konon terkejut sambil tunjuk 'Abang! Abang!' :)

Ada citer kelakar di sebalik gambar ni, hehe
MamaZN tanya Zakwan, kenapa buat muka camtu?
Zakwan cakap
Saya nak buat gaya Ironman, tapi teacher tak bagi
Hahahahahah!
Lawak betul Zakwan ni!
:)


Moga Zakwan dapat sesuaikan diri dengan sekolah & kawan-kawan baru nanti
In shaa Allah


16 comments:

Gieyana berkata...

Mmg tacing gk klau Kak G kt tpt Nad..Nureen nyer konsert bsok..last year n of coz kak G rs tacing gk psl school dier mmg sgt mesra student..

Masni Syafie berkata...

sedih bile nak tinggalkan teacher n tadika lama...ank ibu jgk kena tukar tadika next year...
will upload pic konvo...

eima berkata...

inshaa Allah ... aku tak up pun gambo anak konvo sbb die tak konvo pun ... huhuhu cuma masuk onsert je .. pastu abah die dah rakam kemudian hilang dr hp ...a rrrrggghh gile betui la ...

Ratu Hatiku berkata...

Hihihi nak buat ironman eh...

syawalsimpsons berkata...

adoi sempat lagi PK nak buat ironman tp cikgu tak bagi..alahai zakwan..takpe insyallah ada waktu tu untuk zakwan nnt

MizzTina berkata...

akn dtg konvo U lak kak.. lg sebak kot ms tu..

Azura Aziz berkata...

takpe, perjalanan masih jauh syg...
Insya Allah tahun depan Zakwan pasti dpt merasa moment2 indah itu ;)

lia berkata...

Amsyar x de majlis konvo pon tahun ni sbb tadika dia amik 6y jer yg konvo.. sama d situ ;)

el berkata...

npk zakwan ni bijak budaknya :)
xpe next year boleh berkonvo2 ok

lieyalatif berkata...

hahaahah buat gaya ironman?...mmg lawak nad...mcm2 peel anak bujang sorang ni yeak hahaahahaah...

takpe2, tahun depan dah tak lama tu nad...nanti zakwan bakal dpt kawan baru....

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

tahun depan zakwan ambil gambar banyak2 tau...jangan sedih2 ye mama...

Masya berkata...

nad tayang gambar ni baru teringat nak tanya dekat cikgu amir gambar sekolah dia .. lupe huhuhuhu

ALoNa CintamaniszLite berkata...

gambar kelas nak buat gaya ironman?? hehe..
Kalo utk candid...leh ler, abg z.... ;)

mama lieyna berkata...

Alahai..mmg sayu dibuatnya kan..hukhuk..

Abg zack ..tk hbs2dgn gaya ironman ye..ihiks..

zety berkata...

next year mesti ade gmbr konvo ok ;)..mama jgn sedey2 k

kayyana berkata...

allaaa... kite baca + tgk pun sebak cmne nih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...