09 November 2013

Saya Keguguran... :(

Assalamualaikum...
Apa khabar kawan-kawan?
Lama kitorg menyepi kan?
Rindunya kat kawan-kawan semua

Internet U-Mobile ni tetibe problem plak
Tak penah2 jadi sebelum ni
Tu yg malas nak online
Dah la terhad online thru henpon jek
Huhu!

Seminggu tak update blog
Tak up status kat FB & IG
Citer terbaru kawan-kawan pun dah ketinggalan huhu!

Citer terbaru kami?
Takde apa yg menarik pun
Just nak share yg MamaZN keguguran
Sempat bersama 9minggu jek
:(
Takpela, kami redha

Allah janjikan yg lebih baik dari yg ni, mungkin...
Mesti ada sebabnya dengan apa yg terjadi ni kan?
Kena la terima walau ada rasa sedih sket

Lepas ni xtau la bila bleh update blog lagi
Moga kawan-kawan sehat di samping famili tersayang
Moga sama-sama sentiasa dilindungi rahmat Allah

Sayang kawan-kawan semua!
Daaa..!

p/s: anything, wassap k! haha! :)

36 comments:

@e_da berkata...

Sabar ye nad.. moga cpt sihat... allah janjikan lbh baik lepas ni... be strong dear!.. take care

el berkata...

setiap apa yang berlaku ada hikmahnya..hanya Dia sj yg tahu
tabah n be strong ok mamaZN
insyallah ada rezeki lain tu

asyifa mustaffa berkata...

Segala yg berlaku ada hikmahnya..sabar n take care..

mama tisya berkata...

ada hikmah disebalik apa yg berlaku...take care nad

aLyNnZ berkata...

Br saja dpt berita gembira sbb alynn pun dah lama tak berblogging..sabar yer..semuanya yg berlaki ada hikmah disebaliknyer..bnyk kan rehat yer..

izdihar berkata...

kite paham perasaan keguguran tu sbb pernah alami...kandungan ke-3 sama jgk cam nad...InsyaAllah pasni ada rezeki lg tu...
jgn lupa berpantang yer :)
take care nad...

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

salam Nad...mungkin rezeki Nad sekluarga,bykkan bersabar ya.Setiap yg berlaku ada hikmahnya...

Chekgu Azrine berkata...

Takziah sis..
Lps ni cuba lg k..

zety berkata...

:'( ..xper dear..Nad jg diri k..inshaaAllah

juelee berkata...

Ada hikmahnya nad.. bersabar ye.. take care

MamaYatie berkata...

Allahuakbar.. tumpang berduka..huhu. tabah & sabar ye nad, bkn rezeki...take yer...kena jaga diri & pantang juga tur...

mr. jay berkata...

Sabar dan bertabahlah ye, pasti ada hikmahnya yg kita xtahu..

syawalsimpsons berkata...

Allah tu menjanjikan yang terbaik untuk hamba-hambaNYa..nad kuat yee..ada hikmah di sebalik kejadian...kengkawan sentiasa ada di belakang nad sokong apa yg terbaik buat nad

Sidratul Muntaha berkata...

Take care nad.takde rezeki...ade hikmah semua tu.

Ibu Lala berkata...

Alamak ye ke. Sabar ye. Insya allah ada rezeki lagi di masa akan datang.jangan sedih sedih.

Ibu Lala berkata...

Alamak ye ke. Sabar ye. Insya allah ada rezeki lagi di masa akan datang.jangan sedih sedih.

Ibu Lala berkata...

Alamak ye ke. Sabar ye. Insya allah ada rezeki lagi di masa akan datang.jangan sedih sedih.

Lily@MamaZaraZareef berkata...

takziah lg sekali,ikut rase sedih sbb edd kite kan hampir same..moga cpt2 dpt rezeki yg lain nanti ye..

Sweetmama berkata...

mmg sedih, bykkan bersabar dan take care ye nad..

Fiza Rahman berkata...

Tak per nad. Jgn sedih2. Mungkin ada hikmahnya. Take good care of yourself ok.

mama lieyna berkata...

Allahuakhbar.. terkejut akak tgk tajuk td..
Apapun redha...
Allah adalah sebaik-baik perancang..
Tcare ye Nad... :(

Iela Fazielah berkata...

sabar ye nad..ada hikmat disetiap kejadian.... mungkin bkn rezki buat masa ni...semoga nad dan fimily pun diberi kesihatan yg terbaik dr Allah taala..amin

Masya berkata...

Baru baca pttlah nad lama menyepi.. Takziah yer moga nad tabah

Nafisa81 berkata...

takpe...tapi kesihatan nad kena jaga juga tu

Nory Zoulkefle berkata...

Sabar yer kak Nad...
insyaALLAH ada rezeki lagi nanti..
amiiinnn..

anak Wan Salleh berkata...

Allah sentiasa tahu yang terbaik untuk kita.. take care yer..

farra8979 berkata...

owh... salam takziah yer...

Adlin Mohamad berkata...

takziah nad-moga apa yg berlaku ada hikmah insyallah x lama lagi ada la rezeki nad tu

Cute Mum berkata...

sabar ye nad..
sebelum ada nayli, pon ada sorg..
ini kali kedua kan.. percaturan ALLAH kan Nad.. Walau dah 4 kali merasa nyawa dalam rahim, sekurang2nya Nad dapat lihat dan menjaga 2 orang daripadanya.. harap ada penggantinya nanti.. AMIN..

salwana nordin @ che'wa berkata...

takziah..take care dan usaha lagi :)

ummiaqeef berkata...

takziah nad.. mungkin ada hikmah di sebaliknya.. take care!

Mrs. NeuroOne berkata...

Allahuakbar.... Sabar banyak2 yer Nad.. nampak awak Sabtu tgh hari kat Hasan Homeopati Bangi. Tp segan nak tegur sbb awak nampak macam penat je... Takut kang mengganggu pulak. Rehat banyak2 ye...

nita berkata...

walaupun tak pernah alami keguguran namun saya faham perasaan tu, bersabar ye..
In Sha Allah pasti ada rezeki lagi nanti.. sayapun baru kehilangan baby bulan June lepas dan kini saya hamil kembali.. rezeki dari Allah.. ^_^

kayyana berkata...

sabar ye kak nad.. mesti ada hikmah disebalik dugaan ni.. sabar ye..

Cho Zila berkata...

takziah dari akak juga.. itu semua ketentuanNYa dan yang penting Nad kena tabah menghadapi dan mendapat sokongan dari suami tercinta...

mekchu berkata...

entry ni yg mekchu tertinggal.. sabar banyak2 ye nad..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...