19 November 2013

Photobook Berharga RM0 Untuk Anda!

Assalamualaikum

Mula tau sbb Kak Yatie tag kat FB
Pastu dapat email gak dari Groupon

Kepada peminat photobook
Ada tawaran istimewa buat kawan-kawan daripada Groupon & Photobook Malaysia

RM0 untuk 1 mini photobook!
Just bayar untuk delivery charges jek
Best kan? :)
Cepat-cepat klik BUY kat link ni :

http://m.groupon.my/deals/national-deal/photobook-malaysia/717779282?nlp=&CID=MY_CRM_1_0_0_323&a=715827970

Apa-apa pun
Kena baca t&c dulu ye :)
Takut ada yg kata tipu plak
RM0 untuk 1 photobook
Tapi kalau beli 2 photobook harganya hanya RM38!
Masih murah kan?

Tengok jugak saiz photobook yg ditawarkan ok!
Ada beberapa option yg boleh kawan-kawan pilih
Takut kang bila sampai ke tgn
Kawan-kawan terkejut plak bila tgk saiznya yg 'comel' tu :)

Cepat sblm terlambat!
Katanya ada 1juta photobook nak dibagi free
Hehe

10 comments:

ALoNa CintamaniszLite berkata...

cepat2 ler buat...hehe..
leh wat koleksi..
1 utk zakwan..
1 utk naylie...kan??

eima berkata...

dh baca2 pun tak paham guane

lia berkata...

wahhh menarik nyer...

IntaNBerliaN berkata...

nak beli gak la.. hihii

Axie04 berkata...

nak try buat ni, tapi cam confius je

el berkata...

ntahlah x berminat lah ngan photo2book ni hahaha
nad buatlah tuk nayli ngan zakwan nak tgk gak hasilnya

mama lieyna berkata...

Wahwah..lama dh minat, tp takde masa betul nak pilih gambar..huuu

Masya berkata...

dah beli.. lepas tu terkulat² nak bua hahahaha ... bolehlah nad ajar yer... kt x pandai sgt ni.. nnt emailkan kat photobook tu ker?? kalau dah siap.. huhuhuhu.. pertama kali order.. sbb percumakan.. byr kos penghantaran jer..

kayyana berkata...

nak beli tp takbleh la kak nad.. kene log in ke? dah register pun takleh log in.. takpaham lah

ch@ berkata...

Hahaa...Eima, ko sama cam aku. Failed btl part2 canni. Tu pasalla aku sgt kurang pi bercuti gaknya. Tapi dpt buat pun best gak. Takyah collect album...collect buku. One day nak try buat jgk la kakNad.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...