25 November 2013

Nayli Teruja Tengok Koleksi Sendiri! =P

Assalamualaikum!
Bertemu kembali di hari Isnin minggu yang baru
Ceria-ceria selalu, k! :)

Hari tu, tetiba macam teringin nak kemas semula CD-CD Nayli ni
Lepas pindah aritu terperuk je atas almari
Bila dah kemas balik baru perasan plastiknya dah koyak
Patut la macam ada instinct nak mengemas, hehe

Bila sessi mengemas - tak kesah la apa2 aje
Nayli memang suka menyibuk!
Konon nak tolong tapiiiii..... Paham-paham jek la ;)




Saje lambak kan CD-CD kat Nayli
Suka tengok muka teruja dia tu :)
Macam tak sangka la kot yang dia penah pakai sebelum ni, hehe
Dulu ada la dekat 40 kot CD Nayli ni
Sekarang ada 30 jek

Nayli dah tak pakai dah pun - bertahan pakai setahun jek
Ketat kat peha, huhu! Bambam sangat! =p
Kesian, berbekas sampai merah-merah
Tu yang dok simpan jek
Nak jual murah macam sayang la pulak, haha!
Kot-kot boleh diguna untuk next baby ke kan? Kihkihkih
In shaa Allah =)


11 comments:

syawalsimpsons berkata...

insyallah instint su epulok dalam masa terdekat ni insyallah ada yang akan guna kan ganti nayli..sue doakan..insyallah..sue lambat lagi ni..kkikikikikikikikik

mummy_ayu berkata...

wah..banyaknya.. :-) cantik2 plak corak CD2 tu..

Cho Zila berkata...

mungkinler patut disimpan lagitu.. Insyaallah untuk adik Nayli...

Sweetmama berkata...

cantik2 koleksi CD nayli, better simpan for next baby..insyaallah..

mama lieyna berkata...

Manyaknyeee.... ada gunanya nnti nad, simpan leklok :-)

Adlin Mohamad berkata...

macam2 kaler eyh nayli ..simpan eyh mana tau masa terdekat ni ada berita gumbira hehehe

Zura@Iwan berkata...

byk gk CD nayli..
akak ni nk pakai CD..
sbb mls nk basuh..haha..
sbr je kan..

tk per Nad leh pakai utk next bb kan..

Iela Fazielah berkata...

imran pun akak xpakaikan lg... last yg dia cirit birit sbb alahan susu tu..terus mama dia naik lemak syok xbasuh cd n pakai pampers..hihi..byk koleksi nad..mcm akak punyer gak

el berkata...

lau nak jual bg tau lah..kut2 leh beli borong 5 murah2 hehehehe

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

simpan je nad...
insayallah ada next baby lepas nie

ALoNa CintamaniszLite berkata...

tak sempat merasa anak pakai mende ni. camne nak guna pun akak tak tau, hehe. anak2 sedara pun dh takde yg kecik2. paling kecik pun nak masuk umur 4 tahun dh tahun dpn..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...