26 November 2013

Merempit Tengok Wayang - Memang THORRRBaekkkk :)

Zakwan memang lama dah dok tunggu citer Thor ni
Hari-hari dok tanya sampai letih dah nak menjawab
MamaZN memang tak minat
Jadiknya hari Sabtu hari tu memang boys day out la, haha!
Sebab Zakwan pi tengok ngan PapaZN jek
Malas MamaZN nak pi ikut, nak jaga Nayli plak lagi

Bila dah berdua, PapaZN ajak la Zakwan pi Setia City Mall naik moto
Zakwan apa lagi, suka sangat la dia
Dari umah kami ni ada la dalam 10-15 minit sampai Setia City Mall
(kalau trafik lancar la)
Tu MamaZN pun takde la risau sangat nak lepas kan Zakwan naik moto
Kalau jauh-jauh tak kasi jugak, huhu!






Gambar-gambar ni PapaZN yang wassapkan kat MamaZN
Kemain happy la Zakwan dapat tengok citer kegemaran
MamaZN pun happy la jugak sebab puas tengok kegembiraan Zakwan tu :)

Ni pun dia dah dok ajak pi tengok movie lagi ni
Citer Frozen - hari Khamis ni start ditayangkan
Dengar jek la dia dok berzikir hari-hari, haha!
Zakwan ni susah sket nak kata 'no' kat dia
Sebab ayat-ayat yang dia guna tu, memang boleh buat kita cair la
Kiranya, tak sampai hati nak hampakan dia

Apa-apapun, kita tunggu approval dari Papa ye, Zakwan :)


15 comments:

syawalsimpsons berkata...

pose zakwan yang 1st pic tu mmg terbaik..gaya model..

Adlin Mohamad berkata...

kyra x tau pulak bab2 movie ni xde memintak sangat nk pi tgk kekekke

Azura Aziz berkata...

citer Thor ni mmg besttt.. oh dekat yer rumah Nad dgn Setia City Mall.. Alycia slalu jugak ke sana..

Zura@Iwan berkata...

ada geng best la..
dpt gi tgk wayang ngn Papa dia..

Mama ada geng kt umah kan..

kak tk tgk ag cite thor tu..
ada kata best..
tggu dvd je la keluar..hikss

permatabiru berkata...

sekali sekala apa salahnya kan...tumpang masih mood bercuti sekolah..

lieyalatif berkata...

kemahin hensem zakwan...

syok hah daddy n son day out....lepas ni nad ngan nayli plak girl day out ....

Iela Fazielah berkata...

alahai..untung zakwan..mama papa dia cepat cair n melayan..kalau papa syfqah... mmg xlayan la.., akak kureng tgk wayang ni... hihi

Cho Zila berkata...

akakpun dah dibooking untuk frozen tu .. tengoklerkan der duit der masa bolehler ..

Rizziela berkata...

wah..hari man ajer ker?

mama lieyna berkata...

Pandai dah zakwan ajak g tgk movie ye..:-)
Seb baik papazn rajin melayan ye.. ada masa ...

kayyana berkata...

amboi.. senang la bwk die p tgk wayang lepas ni.. naik moto je.. abang zakwan dah beso la dah hensem.

el berkata...

makin kacak zakwan ni el tgk nad woii hahaha

Gieyana berkata...

Bestnyer zakwan dpt g tgk movie ni..dgr preview, citer ni mmg best. Tp x dapet ar nk g psl anak kecik..tggu dvd or burn kt pendrive ar..:-)

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

suka tengok wayang rupanya si zakwan nie

ALoNa CintamaniszLite berkata...

best ye zakwan...dpt gak tgk citer kegemaran.
akak ni dh lama tak gi tengok wayang. skang ni tiket bkn main mahal lagi...dh jadi rm12 sorang dewasa. cuma pelajar leh ler dpt rm9 utk satu tiket. kalo nk pi pun...kena pilih citer yg betul2 best nak layan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...