21 November 2013

Macam Comel Jek, Macam Cantik Jek!

Assalamualaikum :)

1st of all, sape yang meng'fenomena'kan ayat tu ha?
Serius MamaZN tak tau
Pada sesapa yang tau, cer kongsikan sket
Kemain lagi fenomena nya tu, kalah gwiyomi dah, haha!

**********

Kaftan pertama untuk Baby Nayli
Amboi! Turun pangkat - dah jadik baby semula, haha! =p

Maknya pun nan ado baju kelawar ni
Tah cemane nak bf kan Nayli kalau pakai baju camni, huhu!
Tapi dah ada kan yang jual baju kelawar khas utk bf mommy? :)

Beli baju ni masa pi Kelantan aritu la
Memang dah berada dalam senarai shopping
Nak belikan sehelai untuk Nayli
Harga RM10
Bila balik umah, baru nyesal - awat la beli sehelai jek!!


Omeyyy tak saya? =p


Ada sesape boleh tolong jahitkan baju kelawar camni tak?
Kalau rege RM10 gak, MamaZN nak tempah, hehehe
^______^


19 comments:

Rizziela berkata...

alahai anak dara

lia berkata...

Nad, cari kat youtube, taip jer tajuk n3 ni... nnt Nad akan tau he3...

mmy omey bebenor Nayli ni... pakai la menda pon...

syawalsimpsons berkata...

sweet je budak tecik ni tau...

Masni Syafie berkata...

comei nye baby nayli =)

Masya berkata...

ala tomey²... x reti jahit huhuhu... cr kat GM lah nad kot jumpe hihihihi

PUANSTOBERI berkata...

omeyyy....

Fiza Rahman berkata...

Memang comel.

lieyalatif berkata...

haloh haloh comelnyeeeeeee nayli....kemain berbaju kelawar....lieya dulu suke pakai....skrang dah tak pakai ...kat umah selamber short pants hahahaahah

kayyana berkata...

memang comel tgk budak bam bam ni pakai baju kelawar.. hehehe

eima berkata...

k.ina kompom terer buat .. tgk gaya cam senang je nk buat ...

mmg comey pun nayli ..bambam gile

zarena heeney berkata...

nie link ttg mcm cantik mcm comel jea

hehehehehe

http://zarenaheeney.blogspot.com/2013/11/macam-cantik-jermacam-comel-jer.html

mama lieyna berkata...

Memang comei pun... :-) kiut miut..

Ooo nad belum tgk versi original ke, macam comel jer ... hehe.. lawak aaa...menyampah pun ada..

Nad, anto le sample ukuran, akak leh je jahitkan..

Norfadhilah Abu Hassan berkata...

Nak tempah gak klu ada. Comey sgt budak kecik pakai baju kelawar. Nak 1 utk My Gegirl... ehh..ehh..nk 2,3 la..hehe

Lily@MamaZaraZareef berkata...

mmg comel n cantik ponnnnn...^_^..ingat lagi dolu2 time zara kecik pon ada belikan baju kelawar comei mcm ni kat kelantan..zara nye kaler purple..hihi

Aty_Fared berkata...

alololo...memang omey pon... :)

el berkata...

xde pun beli tuk anak2 dara iols tu..diorg tu satg bkn leh dok baik2..terkangkang2 hahaha kang koyak sn sini

mama ila berkata...

memang comel!! =)

ch@ berkata...

Omey...omey..omey...
Kakak Auni xleh la pakai bj gini....pakai seluar pun leh koyak. Apatah lg bj kelawar canni. Nayli, hijaucantik.

Sweetmama berkata...

bdk pakai kaftan comey je, nayli pakai lg la comey...

haha..fenomena mcm comel je, mcm cantik je dh jd tagline n bahan ramai org x kira siapa, ustaz pun kalau bg ceramah guna tagline ni, skrg ni nak glamer upload dkt you tube je kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...