21 November 2013

Hilangkan Stress Dengan Berangan =P


Bila stress mendatang
Memang haru biru dibuatnya, uwaaa!
Buat itu tak kena, buat ini tak kena
Rasa macam nak jerit je
Jerit-jerit macam iklan Zalora tu, hahahah!
Nayli pun pandai dok ajuk ;)

ZakwanNayli wat hal sket dah nak marah-marah
Kadang tu depa takde buat apa pun
Tapi depa jugak yang kena, huhu
Kesiannnnn...

MamaZN senang jek, hehe
Nak kasi ilang stress kejap, ajak PapaZN pi jenjalan
Dapat jenjalan pusing-pusing naik kereta pun jadik la
Kalu dapat jenjalan pi AEON Bukit Tinggi ke, Setia City Mall ke
Uiii, tu dah seronok sangat dah tu, hehe
Window shopping sudaaa - cuci mata jek katanyaaa =p
Tapi kalau PapaZN ada nak belikan apa-apa laaaaagi la seronok kan
Hahahah! Verangan! =p

Sekarang payah dah nak ajak PapaZN berjalan
Kerja dah tak tentu masa, huhu =/
Gi keje kul 12 malam, balik 8 pagi
Takkan nak ajak pi berjalan siang tu kan?
Masa bila plak la pak incik tu nak berehat...

Cara paling senang, ngadap laptop jek la
Window shopping secara online, huhu!
Tu pun jam 11 malam dan ke atas baru bleh on lappy
Selagi budak-budak ni tak tido, jangan harap! =p

Rasa macam dah lama tak 'membeli' untuk diri sendri
Sekarang ni anak-anak lebih diutamakan
Lagipun dok umah jek, masa bila tah nak melaram sangat punnn
Khennn? =p
Tapi biasa la pompuan...
Naluri nak ada barang baru sentiasa jek ada dalam jiwa walau yang lama elok lagi
Hahaha!
Nafsu tu! =p



Nape la beg-beg kat butik online Zalora ni lawa-lawa?!
Eh-eh-eh, baru teringat beg nak dekat putus tali, haha!


Berkenan!



Dalam pada membelek web  
online shopping Zalora Malaysia
Yang ni paaaaling makcik berkenan!
 Nampak macam baju kurung tapi sebenarnya kaftan
Alahaiiiii..!
Papa, kalu Mama pakai ni mesti nampak selim melim kan Pa? =p




Haaaa....!
OK, dah release sket stress dah
Penangan ber 'window shopping' secara online hehehe
Harap-harap PapaZN baca la entry ni
Bila dia boring-boring keje shift kul 12malam, mesti dia bukak blog MamaZN =p
Mana la tau...
Kot-kot balik dari kerja terus dia kasi username & password maybank2u ke kan?
Kahkahkahkah! =p
  Berangan itu free, muahahahahaah! =D 


12 comments:

Lily@MamaZaraZareef berkata...

adehhh..teringat masa keja shift dulu..time hari keja mmg huru hara jek rasa masa..tp time cuti syoklah..hahahahahha

Aty_Fared berkata...

kalau stress memanh shoping mate pon dah rase besh..heheh... :)

mama lieyna berkata...

Hikhik..selagi namanya pompuan, mmg minat ke arah tuuu jerr... window sopink pun jadi la.. hhahaha... :-)

el berkata...

hahahah dgn berwindow sopin pun leh ilang stress kan..tulah pompuan hahaha

syawalsimpsons berkata...

takpe la nad berangan itu percuma...sue pon suke cuci mata kat online shopping ni jugak

eima berkata...

huhu aku tak suka sopin sbb bila sopin aku stress sbb duit abis .. hihi

Eliss Mie berkata...

tak kena bayar kalau berangan tapi kalau org bagi free syok gak :)

ch@ berkata...

Ahaaa..kita pun sama kak. Lg laaa...nak ajak abi kuar jenjalan, mmg x berani. Window shopping online jgk. Berangan....pilih2 bag. Konon, bila abi pelawa nnt, terus beli. Hahaa.

Sweetmama berkata...

hehe..betul tu..xdpt membeli, dpt window pun jadilah..

Zura@Iwan berkata...

brgn kt zalora ni
mmg cantik2 kan..
i likee..
tp mahal2 gak..huhu..

Iela Fazielah berkata...

bestnyer dpt password n username m2u tuuuuu...

Nory Zoulkefle berkata...

shopping mmg boleh hilangkan stress, walaupon hanya window shopping....heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...