20 November 2013

Handmade Art From Beloved Friend ~ TQ Cha!

Assalamualaikum

Lama dah dapat kiriman ni
Baru hari ni berpeluang nak share kan kat dalam blog :)

Untuk pengetahuan
Kawan kesayangan MamaZN ni sedang berbisnes
Dan salah satunya adalah ini :)


Ini adalah fridge magnet :)


Cha terima tempahan andai kata kawan-kawan nak 'naskhah istimewa' camni
Tak kisah la, kad ucapan, bookmarks, fridge magnet atau apa-apa aje pun
Semua Cha boleh tolong buatkan
Jangan risau, Cha memang kreatif :)

MamaZN suka sangat masa dapat FM handmade art ni
Sebabnya memang cantik, kemas & bersih
Harga yang Cha letak pun memang setimpal la dengan hasil kerja kerasnya tu
Kena amik kira, Cha buat menda ni sambil jaga 3 org anak-anak cerdiknya :)
Bukan senang! :)

Rasa macam nak order lagi la, hehe
Sempena bday Nayli ke, kan? ;)
Tengok dulu cemane...

So, kalau berminat jangan lupa contact Cha, ok! :)
http://hijaucantik.blogspot.com



18 comments:

lia berkata...

owhhhh fm ker.... lawa...

lieyalatif berkata...

sumpah cantik dan kreatif nad!!!...

lawo kalo buat wall deco nieh.....

syawalsimpsons berkata...

sue dah ada 3,4 hasil karya cah...karya tak menahan tu..kikiki...satu kat opis...yg selebihnya kat umah..bila kat opis buat keje...art dier depan mata..mesti ingat kat dier...cha mmg kretif kan

♥♥ Nur ♥♥ berkata...

Cantiknyewwww....riben kew tu?

Fiza Rahman berkata...

Cantik. Dah order juga ngan cha ☺☺

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

memang comel kan...
jue pun ada tempah kat besday adik...

Ratu Hatiku berkata...

Cantiknya..ok nak terjah blog nie eh.. Tq :)

Falsya berkata...

Serious cantikkkkkk

eima berkata...

Ch@ tu mmg rajin .. bukan senang tu nk buat quilling tu ....

*∽ IZAN ∽* berkata...

wah special tu siap ada nama terukirr dibintanggg eh di mungerrr gitew!

mama lieyna berkata...

Cantik... akak pun nak jugak..tp belum order2 lagi.. :-)

Masya berkata...

cantik sgt.. jatuh cinta .. (@@)

zety berkata...

kreatif! cantek ..

Gieyana berkata...

Cute Nad..

Cha mmg kreatif kan..suka tgk hasilnya..:-)

mummy_ayu berkata...

wah..cantik sgt...nak jugak la.. :-)

kayyana berkata...

kreatifnye die.. FM ke tuh..

ch@ berkata...

Thank u kakNad sudi menyimpan hasil karya yg tidak seberapa. Aduh, blushing.

Sweetmama berkata...

cantik sgt,

k.eija teringin jgk nak tempah satu, tp masih belum ada idea nak yg design yg mcm mane..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...