29 November 2013

Bersengkang Mata Demi Photobook RM0 =P

Phewww!
Sejak 2 menjak sejak lepas miscarriage aritu
Mata ni susah betul nak lelap
Jadiknya, moh le siapkan photobook RM0 yg beli kat Groupon aritu
Hehe

Mulanya hajat hati nak share ngan kawan-kawan jek deal best kat Groupon tu
Tah cemane bleh terjebak sama membeli photobook ni
Padahal tau dah, mesti macam malas jek nak pilih gambar la, edit la, reka design la
Sekali dalam pada taknak beli tu, TERbeli 2 photobook plak dah
Hahaha!
Lagi 1, pakai akaun email PapaZN =p

Best la mereka-reka design photobook ni
Renyah sket tapi puas :)
Ralit jek buat, tengok-tengok jam dah jam 6 pagi!
Perghhh! Giler khusyuk, hahah!





Makanya
Siap la sudah 2-2 photobook tu
Padahal voucher expired May 2014!
Hahahaa! Giler semangat!
Bukan apa, takut lama-lama kang TERlupa & TERmalas plak
Kikikikiki...
Dah siap ni, lega la sket rasa :)

Ada kawan-kawan yang mintak tolong buatkan tutorial
Alahai....
Serba salah sebenarnya
Sebab riso apa yang diajar tu nanti tak 'sampai' kat kengkawan
Huhu!
Apa-apa pun MamaZN cuba la ek siapkan 1 entry nnt
In shaa Allah!

 Nak MamaZN buatkan?
Hehehe, boleh jek
Tapi kang kena charge lain la plak huhu!
Takpe, harga kasih sayang gitewww =p
Hahahahah!
Bila buat sendrik photobook tu rasa lagi 'feel'
Sebab kena dengan citarasa sendiri
Kalu orang lain buatkan takut tak menepati citarasa plak
Kalut nanti! =p


14 comments:

syawalsimpsons berkata...

nad buat toturial..insyallah sue akan paham...nad kan terrer gitoo...sue pon sengal

Masya berkata...

beli jugak.. tgh cari mood nak buat hahahaha

mummy_ayu berkata...

Ayu pun belum mula lagi.tunggu nad buat tutorial la..boleh?

Rizziela berkata...

bestnya...saya x tau pun :(

Nory Zoulkefle berkata...

nory pon bersemangatt buat photobook ni..
baru siap 3, ada lagi 5...huhuhu..
harap2 kerajinan berterusan lah hendaknya..hehe

permatabiru berkata...

kes nie yg mls nak beli kupon photobook..skrg tgh offer..tah bila nak menjenguk pun xpasti..selalu dpt email dr diaorg..

Lily@MamaZaraZareef berkata...

buat pb ni mmg seronok klu dah biasa..mmg ralit dok mengedit bagai..tp biasanye nak mula tulah malas kan..bile dah mula..susah nk stop..hahahhaha

mama lieyna berkata...

Nad, teringin sangat..tp mcm tkde masa plus mcm tak reti jer, nad buat tutorial please.. :-)

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

jue dalam mood mencari gambar...

Fiza Rahman berkata...

Wah...semangat tu. Ramai juga yg beli kan.

anak Wan Salleh berkata...

rajin lah !! mira hari tu nampak jugak kupon RM0 tapi malas nak ambik boleh sebab tau malas nak buat haha

ch@ berkata...

best2. kita blm pnh buat lg, tapi akan buat juga satu hari nnt. tgk gmbr tu, mcm dh boleh faham sesikit, kalau kakNad buat entry sah boleh faham byk lg ;)

Zura@Iwan berkata...

kak pun seronok kalau design2 nie..
sure cantik kan..

ada lagi ke deal photobook ni ha?

Eliss Mie berkata...

br sudah buat yg beli sebelum ni . abes dh koleksi gambar :p so yang free ni peram dulu :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...