16 Oktober 2013

Wordless Wednesday : Hmmm, Apa-Apa Je La..... =p

Geram sangat dengan Nayli!
Geram sangat! Hahah!
Geram sampai rase nak gigit! =p
Tengok la muka dia tu
Muka ala-ala 'what evaaa...' (bak kata MekchuN =p)




Bosan dengan mak dia la tu
Perut dah lapo, makanan dah depan mata
Tapi still nak bergambo lagi
Hahahaha!
Nak kena dak tecit ni, nak kena! =p









6 comments:

lia berkata...

tolong geget kan Nayli utk lia yer he3

mama lieyna berkata...

Ekeke... mmg ngam muka 'whatever' dia tu..hikhik..

el berkata...

dpt kat aunty el x tau lah nayli ni haha

zarena heeney berkata...

hehehehhee meh acik ena gigit skit

Adlin Mohamad berkata...

ke dah ngantuk tu hehehhe nayli mmg suka buat mimik muka what evaaaa dia tu kekeke cumel

Sweetmama berkata...

hehe..tomey sgt nayli..
abg zack maintain je senyumm..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...