04 Oktober 2013

SURPRISE Untuk Zakwan Menjadi! :D

Lepas balik dari makan-makan kat KFC tu
Kami decided nak kasi surprise kat Zakwan
Sepatutnya nak kasi hadiah bithday Zakwan tu esok siang je (means, hari ni)
Tapi bila pikir-pikir balik
Kesian plak kat Nayli nanti, tengok jek abang dia dapat banyak hadiah
Walau dia tak paham apa-apa lagi
Tapi cam kesian gak la, huhu!
Jadiknya, kasi malam tu jek la lagipun Nayli dah selamat tido dah pun

Zakwan dok luar tengok tv ngan PapaZN
MamaZN kluar dari bilik bawak hadiah-hadiah Zakwan
Hahaha...! Rasa happy sangat bila tengok Zakwan terkejut tu! :D


PapaZN ada rakam video masa Zakwan bukak hadiah tu
Tak abes-abes mulut dia pokpekpokpek
Untuk saya ke Mama?
Waa, caya la! 
Hebat ni!
Terima kasih Mama sbb kasi saya hadiah
Saya janji saya taknak buat Mama marah lagi
Aduuu, ayat bawah sekali tu buat MamaZN sebak -_____-
 

Muqaddam & buku Iqra' daripada Atok :)
2 Cadar Superman daripada apaknya
Wall track Hotwheels daripada maknya :)


Suka tengok aksi-aksi Zakwan yg teruja time bukak hadiah =p


Budak happy dapat hadiah :)


NenekZN plak awal-awal dah kasi hadiah dah
Time raya aritu Zakwan dah dapat, hehehe...


Tiap-tiap tahun dapat hadiah beskal =p


Harap Zakwan dapat jaga hadiah  ni elok-elok
Mama tau Zakwan cermat orangnya
Dah dapat banyak hadiah ni, kena belajar rajin-rajin lagi tau!
Takmo malas-malas
Zakwan good boy kan? ;)




18 comments:

juelee berkata...

Rayyan pn awal2 da dpt adiah so arini xde hadiah dah.. kita g makan2 je hihi

ALoNa CintamaniszLite berkata...

alahaiii...baiknya laa tutur kata dia..
ye lah..semoga jadi harapan keluarga, bangsa, agama dan negara...

Alyyani Anuar berkata...

happy birthday again abg zack. wah meriah nya hadiah2 dia dapat. dapat bayangkan muka excited dia mcm mana. ye lah, dah paham kan. sian nia, tak beli apa pun lagi utk bday dia esok. tak larat. huhu..

syawalsimpsons berkata...

alahai sweetnya....dapat hadiah ni...

Lily@MamaZaraZareef berkata...

Happy bday zakwan..bestnye dpt byk hadiah..:-)

mummy_ayu berkata...

mesti dia seonok sgt sbb dapat banyak hadiah.. :-)

el berkata...

npk muka dia yg sgt happy tu
untung zakwan dpt adiah
hehe

lia berkata...

untung la Zakwan dpt hadiah... kongsi dgn acik lia, bole he3

Iela Fazielah berkata...

hepy bday zakuan..mog jadi anak yg soleh dan beriman..... untung dpt hadiah byk tu...siap basikal tiap2 thn....

mama tisya berkata...

sure teruja zakwan dpt kejutan...bgs la papa & mama zakwan...tisya tk pernah dpt kejutan..hehe

yang baik Ishak berkata...

wah untungnya Zakwan dapat hadiah.
sekarang giliran untie pulak nak fikirkan hadiah untuk yang tersayang juga tak lama lagi... :D

mama lieyna berkata...

Waaa byk adiah zakwan..happy sgt la dia tu :-)
Zakwan cermat... :-)

Liza Yati berkata...

Waah. Byk.hAdiah zakwan..terserlah kegembiraan di wajah.

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

Banyaknya hadiah....pandai jaga puas hati beli

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

zakwan happy la dpt banyak hadiah kan hihi

LYAfrina berkata...

waa.. eksited zajwan buka hadiah tu. sama la dgn asya, part dpt hadiah tu y pling dia suka n truja.. pandai zakwan ckp.

Masya berkata...

SUKA BTL ZAKWAN DAPAT BANYAK HADIAH..

eima berkata...

byk betui hadiah die .... fahim tak de hadiah pun ... kesian hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...