24 Oktober 2013

Sepagi @ Warung Bunian Yang Best

Lama dah...
Teringin bebeno nak makan kat sini
Dah byk kali cakap kt PapaZN
Tapi jawapannya 'nanti, nanti...'
Sabtu lepas rase cam takleh tahan plak
Asek teringat jek kesedapan roti canai & nasi lemaknya
Terus cakap kat PapaZN nak jugak makan kat situ esoknya
Taktau la
Dah start ngidam-ngidam ke ntah...
Haha!
Akhirnya
Tercapai la jugak makan kat sini
Ahad tu pagi-pagi kul 7.30 dah kluar rumah
Budak-budak tido pun kami angkut jek bawak masuk kereta
Sampai sana kul 8.30
Tu pun ramai orang dah
Riso takde tempat jek
Dah duduk, dah order, order sampai, dah makan
Burrrppp Alhamdulillah
Rasa cam legaaa sangat dapat menjamah hehe
Tak cukup dgn tu
Siap tapau lagi bawak balik
Untuk makan tgh hari hahaha!
Skrg ni dah tak berapa nak boleh masuk dapo huhu
Pastu kelmarin ada plak silent reader tegur (kat komen entry)
'Aritu ada makan kat warung bunian kan? Saya makan kat situ jugak'
Heehee.. Tetiba segan :)
Pasni tah bila la dapat makan kat sini lagi
Huhu!




** LOKASI WARUNG BUNIAN **
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2013/10/jjcm-lokasi-warung-bunian-kedai-tapak.html





15 comments:

MRS. K berkata...

uih yang.. jauh tu...

amiey lee berkata...

Tetiba mcm nk ajak hubby g mkn... hihi tak tau la smpat ke idak...masalahnye kita tak tau lokasi dia kat mana...kekekeke

syawalsimpsons berkata...

lama dah sue tak makan sini..last makan last 2month dolu

eima berkata...

aku sekali pun tak penah sampai kat mana warung tu pun kau tak tau sedangkan jalan tu hari2 aku lalu nk ke sepang sbb enpanjang nk pi opis .... ramai sgt kate sedap sampai masuk dlm JJCM ... tp aku tak penah sampai sedangkan ia hanya belakang rumah haku je ....

hazura berkata...

Suke baca entry awak,jemput singgah blog saya juga:
adniadwanceria.blogspot.com

JaSSNaNi berkata...

WARONG BUNIAN TU KAT MANA? MACAM BEST JE.

el berkata...

nama kedai pun dah satu mcm
pttlah mak buyung mengidam sgt hehe

Falsya berkata...

tetibe mcm nak juagk..acanner tuh..hehehe

sheila arshad berkata...

kat mana warung ni?

mama lieyna berkata...

Dh start dh ngidam2x nih :-)

Fiza Rahman berkata...

Mcm mana lah dapat nama warung bunian kan.

Lily@MamaZaraZareef berkata...

kite skang pon malas btol masuk dapo..bukan sebab tak leh bau dapo ke ape tapi mmg sebab malas..kekekekeke..time cuti jekla memaksa diri memasak sbb kesian kat papa zara zareef asyik makan kat luar jek kan..nasiblah bini mengandung mmg macam2 perangai..=p

Zura@Iwan berkata...

dh start mengidam la nad nie..hehe
dpt gk mkn ye...

Sweetmama berkata...

Nasi Lemak Pataya dia mmg terbaik, sambal dia pun pedas terangkat...hehe

Masya berkata...

penangan mak yong ni... sanggup pg yer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...