14 Oktober 2013

Pengorbanan

Assalamualaikum
Selamat Pagi :)

Ramai yang amik kesempatan utk cuti hari ni kot kan?
Almaklum, esok kan raya :)
Ke ada yang still bekerja?

Ramai yang dah sampai kampung
Huhu, seronoknya! 

Kami? Tak balik pun, sobs, sobs...
Beraya di perantauan untuk kali yang ke-3 selepas berumah tangga
PapaZN kerja arini, payah nak dapat cuti
Jadiknya timba pengalaman beraya di Rantau Panjang, Klang jek la
Hmmm...
Takpe, ini satu pengorbanan jugak kan?
:)

 Weekend kami pun biasa-biasa jek
PapaZN keja Sabtu & Ahad
T____T
Naseb baek masuk jam 4 balik jam 12
Maknanya dapat jugak kami berjalan-jalan siang tu
 Tu pun tak leh nak pegi jauh-jauh
Setakat pi Setia City Mall jek - window shopping
Nak pegi makan-makan house-warming geng blogger (Falsya) pun tak kesempatan, huhu!
Again, pengorbanan...
Kerja PapaZN lagi penting

Tapi weekend aritu kami dapat berita yg tak disangka-sangka!
Hahaha...!
Masih cubit / tampar pipi sendrik nak konfemkan yang MamaZN berada di bumi nyata
Kehkehkeh...! =p

Apa-apa pun
Salam Aidiladha buat semua!
Jumpa entry baru Rabu nnt, hehe :)


Gambar selingan - boring di hari minggu :)
 
 

15 comments:

Lily@MamaZaraZareef berkata...

salam aidiladha buat nad n family..kitorng balik kg dah tapi smpai esok jekla..rabu kerja semula..=)

nway, apa berita yg tak disangka2 tuh? jeng..jeng..jeng..suspens...hihihi

mama tisya berkata...

kj lg arini sbb blk kampung dkt je esok raya aji...tkpe pengorbanan gk tu ..berita tk disangka2..peknen ye

mummy_ayu berkata...

Ayu keja lagi hari nie..tapi nak try gak minta balik awal..
Emm..berita apa yg tak disangka2 tu..meh story.. :-)

Sidratul Muntaha berkata...

kami laki bini keje arini
kami siap bwk budak2 lagi ke opis.
nasiblah.
ahahha

Chekgu Azrine berkata...

Wah..tahniah ye even xtahu pedia..hehe
Selamat hari raya aidiladha!!!

Rizziela berkata...

kami pun x balik kg...tp beraya dgn Family gak sebab parents both ada kat KL

Ibu Lala berkata...

Berita apa la yang best tu. X nak share ke. Apa apa pun tahniah la..

PUANSTOBERI berkata...

taknak komen lelain...nak komen berita tak di sangka tu je.. hikhik.. jgn tampo pipi tu..betul la tu.. kihkihkih

Cho Zila berkata...

berita apakah itu???
takper selamat hari raya di perantauan... mana2pun oklerkan...
masak2 rendang jer bagi kasi mood raya...

mama lieyna berkata...

Salam aidiladha...
Ceria tau, takmo sedih2x.. :-)
Waaaah berita apa tu...nayli nk jd kakak ke, ihiks..tak hbs2..itu yg org aim kan..henhe

zarena heeney berkata...

salam aidiladha
jgn sedih2 tau

mama tisya berkata...

salam aidiladha nad..a'ah adik ipar akak yg muka iras farid kamil..die kena bertugas & bole mengerjakan haji skali

Nory Zoulkefle berkata...

nory kerja lagi harini, petang karang baru gerak balik kampung Abi...selamat hari raya kak..=)

Nurul berkata...

Hi Nadia. Saya ada email awak tentang Clinic on Childhood Feeding Difficulties. Harap awak dapat memberi maklum balas tentangnya. Tq

Axie04 berkata...

tahniah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...