08 Oktober 2013

Masih Ada Rezeki Kami... :)

Ni cerita sebelum raya lagi sebenarnya, hikhik


Alkisah...
Adlin Mama3K ada pos kad raya berserta duit raya utk ZakwanNayli
Tapi Adlin pos tanpa pengetahuan MamaZN
Konon nak buat surprise la tewww ;)
Tapi Adlin pulak yang tersurprise sebab dapat tau yang kami dah berpindah :)
Sori Adlin! :)

MamaZN cakap kat Adlin
Kalau ada rezeki kami, in shaa Allah kiriman Adlin tu tak ke mana
Ada la dok dalam peti surat kat rumah lama sana nun
Lain la kalau rumah lama tu dah ada penyewa baru kan...




2 minggu lepas raya aritu, kalau tak silap
Kami singgah BSP
Hajat hati mula-mula nak jalan-jalan mengimbau kenangan
Ceh! Tak bleh blah kan ayat tu? Hahahah!
Lagipun Zakwan ni rindu kat sekolah lama dia
Alang-alang singgah la rumah sekali
Boleh check surat kami :)

Alhamdulillah
Dalam banyak-banyak surat tu
Terselit jugak surat kiriman Adlin
Kiranya selamat la duit raya utk ZakwanNayli tu, hehe
Mekaseh ye Adlin! :)
Jangan serik nak buat surprise lagi tau! Hikhikhik


p/s:
rasa 'kembang' kejap bila owner rumah lama tu puji kami ni sebagai penyewa yang bagus
sbb pandai 'jaga' umah depa, hehehe
alhamdulillah :)


11 comments:

PUANSTOBERI berkata...

tu lah.. kita ni menyewa cam anggap rumah tu rumah kita gak kan.. baru selesa :)

lieyalatif berkata...

MUJUR masih ade dlm peti pos tu nad...takut gak kalo budak2 main2 ke kan...tapi tu laa kalo dah rezeki tu tersurat utk kite in sha Allah mmg ade la tu...

mummy_ayu berkata...

alhamdulillah..

Myra Jay berkata...

Alhamdulillah.. Itula kan, kalau dah rezeki tak kemana :D

syawalsimpsons berkata...

baguihnya dapat pujian tu...pujian tu kena pada nad..sebab mmg umah lama tu mmg bersih tau

Adlin Mohamad berkata...

tu la tejut gegirl hahahhaha
terus whataap tanya pindah ke ..sib baik rezeki zack n nayli kan terima la seadanya duit raya yg seberapa dr kami

eima berkata...

klu rezeki tak kemana kan

Fiza Rahman berkata...

Klo dah memang rezeki...takkan ke mana ☺☺

ALoNa CintamaniszLite berkata...

akak masuk baca blog ni tiap2 hari guna hp...tp takleh nak komen tak tau sebab apa. kalo dh taip utk komen bila nk publish dia akan tanya password akaun google akak. Tp bila akak nk isi password tu...page tu akan goyang2..goyang2...mcm tengah loading tak abes2. Dh byk kali jadi mcm tu sampai skang..tak tau ler sbb apa. Kalo bukak website lain ok pulak.

el berkata...

nasib xde org yg selongkat peti surat misteri tu haha

Masya berkata...

alhamdulillah masih rezeki ...

tu lah klu semua penyewa mcm nad anggap rumah yg disewa mcm rumah sendiri.. kan bgs kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...