03 Oktober 2013

Laksa Johor Sedap Di Lokasi Istimewa :)

Ingat lagi time Aunty Wawa preknen tahun lepas
Teringin sesangat dia nak makan Laksa Johor
Tapi taktau kat mana ada jual yang sedap
Siap suruh MamaZN google kan dan carikan lagi

Last-last, dapat jugak dia makan Laksa Johor yang super-duper sedap 
Kat lokasi istimewa ni, hehe
Memang special utk Aunty Wawa :)

Tu tahun lepas punya cerita
Tahun ni pegi lagi tempat yg sama
Dijamukan jugak dengan menu yang sama
Alhamdulillah, moga murah rezki tuan rumah :)




Ni citer minggu lepas la ni
Time AtokNenekZN ada tu kami pegi rumah kawan AtokZN a.k.a jiran lama
Berjiran masa rumah dekat Johor 20 tahun yang lepas
Tapi masih keep in touch sampai sekarang :)




Ni la budak yang nak Laksa Johor masa mak dia preknen kan dia tu, hehehe


Best kalau datang sini, hehe
Rumah cantek, selesa, tuan umah peramah, makanan yang dijamu pun sedap2 :)
Landskap laman rumah pun cantik gak
Suka amik kesempatan tangkap gambar kat luar rumah
Masa AtokNenekZN bersembang kat dalam
Heheheheh




Memang apa aje masakan yang dijamu, memang sedap2
Memang salute la kat anak-anak tuan rumah :)
Memang semua pun pandai masak
Segan tetiba dengan kekurangan diri, hikhik =p


Tengok Nayli jek pun dah tau dah sedapnya cemane, hahahah!



Ingat lagi pasal Nayli yang mesra kucing tu? Haha!
Kat umah ni la peristiwa tu berlaku =p


Boleh jengok dari jauh je la Nayli ye, kucing dah takut dgn awak :)


Sori tak dapat kasi alamat
Walau lokasi ni Laksa Johornya sedap sangat, haha! =p


11 comments:

Chekgu Azrine berkata...

Suka laksa johor..tahun lps msa ngndung aish pun akk ngidam nk mkn laksa johor..nsb kwn sek tolong buatkan..yezzzaa!!

lieyalatif berkata...

CEHH Patut le nad letak lokasi rahsia kah kah kah...mati2 ingat kedai tau...rupenye umah org ...mmg wajib le dirahsiakan...

comel jek baju nayli tu nad....nampak gugurl hah....

Rizziela berkata...

suami orang johor..tp sy x suka sangat makan laksa johor :D Laksa penang tetap dihati

Adlin Mohamad berkata...

kita org johor pun x reti making laksa ni hahahha x suka sgt pun

fieda berkata...

amboi nayli mkn pun dh tau betapa sedapnyer juadah tu..

Cho Zila berkata...

alamak akak ingatkan hari raya haji ni nak order laksa johor tapi tuler tak tau mana yang sedap .. ada jumpa harga mahal lak tp kalau confirm sedap memang berbaloilerkan..

Sara Jungrara berkata...

amboii nayli makan bersungguh..sedap sangat la tu..hihi

el berkata...

ooo kucing tuan umah nilah jd mangsa nayli hahahahaha sabo je lah

mummy_ayu berkata...

laksa johor...cedappp...

mama lieyna berkata...

Laa..ingt kedai tadi..susah nk jumpa kedai jual laksa johor.. :-)

Taapiii...klau nak rasa laksa johor org utara masak, boleh je akak masakkan..hehe.. tp takla setanding org yg dh pro..hehe..

syawalsimpsons berkata...

sue pon suke jugak laksa johor...kikikiki....amboi kucing tu ushar dering je yee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...