25 Oktober 2013

Kesian Nayli..! :P

Selalu share budak bertuah sorang ni happy jek kan?
Wat gaya gwiyomi la, sengih la, posing sakan la...

Meh nak share muka budak ni dalam kesedihan
Hahahah..!
Eh, gelak plak mak nya hehe :)

Antara Zakwan dgn Nayli
Nayli ni agak berani la jugak dalam beberapa hal
Tapi dalam berani-berani dia tu
Ada 1 tempat yg mmg boleh buat Nayli nanges meraung bagai!
Hahahah..!

Lepas kitorg tau dia takut nak p tmpt ni
Memang Nayli selalu kena sakat la ngan kami hikhikhik :p
Nanti mesti dia jawab sambil geleng2 kepala 'nanak, nanak..'
Hahaha, comel! :p

Ni la tmptnya :)
Tempat yang Nayli takut & gerun sgt tu
Tempat cuci kereta pandu lalu otomatik yg bayo RM4 tu
Maybe Nayli ingat mesin tu macam raksasa kot!
Hahaha..! :p

P/s: perangai mengada Nayli dah mai dahhhhh... pantang naik suara sket mula la nanges mcm kena dera!

21 comments:

syawalsimpsons berkata...

alahai menitis air mata dier

Zura@Iwan berkata...

takutnya dia...
abg irfan dia akn buat muka xcited gitu..haha

Myra Jay berkata...

Alahai siannya tengok Nayli sedih gitu.. :)

ALoNa CintamaniszLite berkata...

imaginasi budak2 ni mmg macam2...
kita sbg ibubapa kita tau laa sbb kita pun penah kecik dulu, kan..hehe..
cuma kita ni ingat tak ingat jer...hihi.

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

kesian nayli...

mummy_ayu berkata...

ala siannya dia...takut sgt yer..

Fiza Rahman berkata...

Haipppp...suka sakat nayli yer. Sian dia. MEleleh air mata tu.

el berkata...

sian nayli
takut dia ngan tmpt cuci kereta tu smpai ngis2..xpelah esok2 oklah tu dah biasa nti..relax nayli..relax brader..brader relaxxx hahahaha lucu tgk nayli ni tawwwwww

Eliss Mie berkata...

alahai..sedihnya muka dia.takut sangat tu.

mama lieyna berkata...

Ekekeke... sori nayli, acik na gelak dulu :-)
Alahai cian die ye, kena buli ye...
Akeem taktau nk usik apa, tp klu mlm2 dlm gelap klu dia nak turun dr katil, nak main kt luar, akak usik kata ada zombi, diam la dia..hehe..

ch@ berkata...

Jom join ngn aunty ch@, nayli. Aunty pun cuak masuk mesin tu. Lps ni kalo uncle bw p lg, mmg aunty turun kreta. Ngeri.

Iela Fazielah berkata...

takut bunyi tu sebenarnyer

Sweetmama berkata...

allolo..ciannya tgk dia nangis sampai berjurai airmata.., betul2 takut ni..,

x pernah lg test bawa ziqry g tempat cuci kereta mcm gini, zaquan dh biasa pakcik2 dia bawa...

sheila arshad berkata...

alololo kesiannya dia

ADEEYA berkata...

Sama lah kita Nayli. :) huhuhu

Masya berkata...

tak pernah basuh kereta guna mesin ni.. cian nayli cuak yer..

Adlin Mohamad berkata...

sian ..naggis tetap cumel hehehe

Ibu Lala berkata...

Ada ada je maknye tu. Klw saya pun takut gak menatang tu. Seram..

amiey lee berkata...

Hhahaha sama.mcm ashraf..hero kemainnb... ckp diri ultraman...tapi bila.nak cuci kereta..tgk wayang bukan main takuttttt

mekchu berkata...

hahaha... dulu abam mi kalo masuk sini dia mesti sorok kat tmpat kaki tu.. apsal kan budak2 takot kat sini.. nasib la time kita dulu tak wujud lagi..

aLyNnZ berkata...

alor ciannyer dia..baby gurl takot pai kuar airmata..kalo danish dulu takot jugak tp setakat sorok muka dan dok kt bawah..budak2 mmg takot agaknyer kan dgn mesin basuh keta outomatik nie..

alin gerun gak buatnyer kite kat tgh2 tu mesin tetibe wat hal..aduhhh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...