24 Oktober 2013

JJCM | Lokasi Warung Bunian / Kedai Tapak Sulaiman

Short entry jek ni
Tak sangka plak
Rupa-rupanya selama ni tak penah share lokasi Warung Bunian!
Padahal dah byk entry pasal tmpt ni
Huhu!
Berikutan entry pagi td:
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2013/10/sepagi-warung-bunian-yang-best.html
MamaZN nak share la lokasi tmpt ni
Payah sket nak terangkan cemane
Harap kawan-kawan dapat bayangkan la ek cemane arah jalannya tu ;)
Lokasi Warung Bunian
Atau nama lainnya Kedai Tapak Sulaiman :
Kalau kawan-kawan dari Putrajaya
- Cari jalan nak ke Desa Pinggiran Putra (jalan lurusssss belakang P16 tu)
- Sampai nampak signboard ke arah Kajang belah kiri
- Masuk jalan tu. Kawan-kawan dah mula masuk jalan kampung Sg. Merab dah ni
- Ada Restoran Coffee Village belah kanan
- Kat simpang tiga tu belok kiri
- Akan nampak padang futsal belah kiri anda
- Masuk jalan yg betul2 ada sebelah padang futsal
- Pastu amik simpang kiri yg kedua. Jalannya membukit ke bawah. Jadi hati-hati! :)
Kawan-kawan dah sampai!
Kalau nak p time breakfast (weekend)
Better pegi sebelum kul 9pagi
Kalau lepas tu, babai la huhu! :p

8 comments:

Fiza Rahman berkata...

Nak baca n3 tu jap. Bley terjah ni nnt.

lovelywa berkata...

sya penah gi sana..n terpaksa tapau bekpes je sbb nak cepat..not bad laa nasik lemak dia..org kata memang best mkn situ taim lunch..kene cpt gak kan..if not cepat abis..

Chekgu Azrine berkata...

Tq for sharing sis..

mama lieyna berkata...

Jrg breakfast kt luar di hari minggu.. pepun, mana tau 1 masa ada lalu situ kan, boleh singgah :-)

ieyda berkata...

nad...tq tau hadiah dh sampai ptg semlm...bukan main suka lagi irfan n leesya dpt brg dia..hihii

Zura@Iwan berkata...

alamak..mmg tk tahu la nad..
sbb kak bkn duk sn..ahha..
neway..thks sharing..

Sweetmama berkata...

k.eija ni nama je kerja area putrajaya tp x pernah sampai pun warung bunian ni, tau menu dia sedap pun sbb bdk opis yg selalu beli breakfast kat sini utk meeting2 opis.., so dpt jgk la merasa nasi lemak pataya dia yg mmg sedap..

Masya berkata...

confuse.. nak pg kene print arah² jalan nad bg ni dulu huhuhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...