08 Oktober 2013

Jangan Speku Awal-Awal ;)

Rasa bersalah pulak publishkan entry:
http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2013/10/dalam-perut-ada-baby-p.html

MamaZN mintak maaf awal-awal
Takut plak kalau ada yg tersalah faham
Mana la tau kalau ada yg just baca tajuk entry jek
Tapi tak baca isi

Niat sebenar nak share perbualan Zakwan
Tu jek
Sbb mcm comel apa yg Zakwan cakap tu
Tapi tu la...
Tak sangka plak byk dapat ucapan tahniah
;)

Jangan camtu...
Masih awal lagi kot
Jangan speku hihihi
Kalau betul akan diwar-warkan nanti
Ceh, bajet retis plak kan? Pui!
Hahaha :P

In shaa Allah kalau ada rezkiNya
Alhamdulillah
Kalau takde, kita usaha lagi
Hikhik

Bersedia ke pun budak dalam gambar bawah ni nak jadi kakak? Hahaha..!
Tak dapat nak bayangkan! :p

P/S:
baru seminggu lambattt, bukan xdtg langsung kan?
kang tgk2 esok dtg plak Miss P tu ;)

9 comments:

Liza Yati berkata...

Hehehehe... s3nyum ja baca entri ni sbb rasanya ada yg ingat liza preggy gak masa buat entri pasal petua hilangkan kencing kotor. Pdhal xdak niat pun.. bahaya kan spekulasi ni..

ALoNa CintamaniszLite berkata...

tu laa masalahnya kalo baca tajuk jer, kan..hehe..
lagi satu masalah..kalo baca sekali lalu..pastu bg salah komen, hihi. kelakar kekadang. tp biarkan aje laa. faham laa tu..nk cepat BW blog lain...atau karangan citer tak best nak baca...atau baca tp tak paham jgk sbb ayat berbelit ke...
pikir positif aje laa..

el berkata...

hahaha kan dah cuak
rilex brotha..rilexxx hahaha
xpe tgu 2mggu lagi
berdebo ek

mama lieyna berkata...

Hehe... mana tau semua tu 1 doa kan..kita aminkan jer :-)

Akak, sejak akeem beranjak usia setahun, rasa mcm bersedia n berharap jugak..maklum, usia dh kian meningkat kan...tp semua tu aturan Tuhan kan..kita tunggu n usaha jer :-)

Akak skrg kerap no lmbt cik P tu, saja buat suspen n berharap..ngee... :P

syawalsimpsons berkata...

insyallah kalo ada rezeki tak kemana kan nad...insyallah kalo betoi mesti nayli boleh jadi kakak yang terbaik kan....kiter doa la sama2...kalo udah datang, nak buat camno kan

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

takpelah..mana tahu betulkan...

Zura@Iwan berkata...

tk per2...
akak tggu je kptsan dr Nad..hikss

neway..jg buat keja berat2 lg taw

eima berkata...

dah period belum ni ..hihi

Masya berkata...

mesti dah berdebar²kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...