03 Oktober 2013

Jalan-Jalan Tepi Laut, Jom! :)

Rumah kami ni dekat dengan Port Klang
Tapi Port Klang Utara

Serius, MamaZN tak ingat bila kali terakhir sampai Port Klang ni
Memang taktau cemane rupa kawasan area sini
Tak dapat nak gambarkan pun

Ada 1 hari tu, PapaZN cuti
Saje la jalan-jalan terus ke Port Klang sana
Nak tengok cemane suasana nya
Ada la dekat 10-15minit kot dari umah kami

Riso nak ke sana
Lori kontena laju-laju!

Bila dah sampai sana, baru la tau
Oooo, camni rupanya...
Tak best pun, hahaha! =p

Banyak gagak, tempat macam tak terjaga
Tah, macam kawasan tak berpenghuni pun, hehe

Kami cari-cari gak port makan seafood best-best
Sajek jek la nak survey kot-kot lenkali bleh datang lagi
Tapi macam nan ado pun
Nak amik angin tepi pantai sini pun macam tak tenanggg jek, hehe
Banyak sangat burung gagak! =p


Sweet! :)


Hensem boy gaya apa ntah :)


Alololo, gwiyomi dari Nayli ;)


Lawak gambar ni :)
Cer tengok Nayli berdiri atas apa? Atas kaki PapaZN
Hahaha!


Nak tanya,
Kat mana tempat makan seafood yang best kat Port Klang ni ek?
Kalau ada sesape tau, share ye! :)


8 comments:

Cinta Zakirah berkata...

Kat area Tanjung Harapan tu ada Muara Ikan Bakar..boleh la Mama NZ p try..

eB berkata...

eh kebetulan plk n3 kiter rinih involve brg gagak... eeee x suker, x suker. hu3

Azura Aziz berkata...

alycia slalau prgi kt tanjung harapan... eh kt jeram pin dkt dgn rmh nad kan...

mama lieyna berkata...

Oooh dkt eh, yg akak tau tanjung harapan jer tmpt best makan2 seafood...

el berkata...

nayli tu mmg fanatik gwiyomi eh haha

Sweetmama berkata...

comel sgt 2 beradik ni..

yg k.eija tau n pernah mkn seafood di klang tu di muara ikan bakar je..

Masya berkata...

ni kat tanjung harapan ker? kat situ mmg banyak gagak.. kalau tghari lagi lah.. selalunya hujung minggu jer ramai org itu pun couple².. seyes.. lama x pg dah ... ada satu kedai jual tahu bakar sedapp... x pernah makan .. tp ramai kata sedapp... hihihihihi ... seafood pun mahal sikit .. selalu menjadi pilihan d'selat kot... tp dah lama sgt x pg.. xhinggat dah nama² restoran kat situ...

eima berkata...

tatau la tak penah sampai pun lagi .. laki ai tu keja je sabtu ahad

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...