16 Oktober 2013

Family Trip To Kelantan | Jalan-Jalan @ PANTAI CAHAYA BULAN

Assalamualaikum
Selamat pagi! :)
Masih bercuti raya lagi ke? ;)
Mood raya tak ilang lagi ye, hehe...

Nak sambung citer Cuti-Cuti Malaysia - Kota Bharu
Last entry pasal cuti-cuti, k! :)

Sebelum kami dinner @ Juara Ikan Bakar
Kami pi amik angin kat Pantai Cahaya Bulan dulu

Jauhnya beza dengan keadaan 10 tahun lepas!
Nape sekarang pantai ni dah ditambak dengan batu-batu besar?
Dah tak nampak pantai dan laut melainkan kena panajt batu-batu tu
Huhu!

Macam MamaZN rugi la sebab tak dapat nak menikmati keindahan pantai
Dapat merasa angin sepoi-sepoi jek huhu
Sebab Nayli dah ketiduran, tak dapat la nak kluar dari kereta


Penat ikut Mama shopping ye? Terus tertido ;)


Gambar-gambar pun atas ehsan PapaZN 
Sebab PapaZN dengan Zakwan jek yang panjat batu tu






Kami kat dalam kereta, uwaaaa! =p


Sampai pun dah dekat senja
Lagi 1 sebab MamaZN tak berani nak bawak Nayli kluar dari kereta
Takpela, next time kalau ada rezki bleh singgah sini lagi

Teringin nak makan makanan celup tepung kat kedai makan depan pantai ni
Tak berkesempatan aritu, huhu!



6 comments:

Ratu Hatiku berkata...

Geram tgk Nayli.. semangat! :D

Rizziela berkata...

syoknya dapat berjalan kat pantai kan

Nurul berkata...

Hi Nadia. Saya, Nurul ada email awak tentang program picky eater in child. Dapat x? daripada nfha_9802@yahoo.com

Harap awak dapat respond.

TQ!

lia berkata...

lain kali bole p lagi nad... no worries...

el berkata...

derang tgh wat reno eh kat pantai tu hehe xpelah dpt singgah pun jdlah

ALoNa CintamaniszLite berkata...

siannn...dok dlm kete aje ye nad, hihi. Kalo nk tengok jgk takut ralat bila dh balik Klang sbb tak tgk depan mata...naper tak gilir2 ngan papa zn??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...