11 Oktober 2013

Famili Trip To Kelantan | Dinner Sedap @ JUARA IKAN BAKAR

Dinner kami utk malam tu kami makan kat Juara Ikan Bakar
Kalau ke arah Pantai Cahaya Bulan, nampak la signboard tempat ni (belah kiri)


Boleh call dulu utk tempahan, takde la kena tunggu lama nnt :)


Kami amik pakej B
Tambah sotong goreng tepung & nasi lagi 2 pinggan :)


Sebelum tunggu order sampai, jenuh la melayan budak-budak ni
Masing-masing dah mengantuk sebenarnya
Tapi ditahan-tahan


Bawak tengok bot nelayan jek la ye anak-anak :)


Kena tunggu dalam 30minit-45minit jugak rasanya malam tu
Kelaparan sudah...
Pelik gak bila tengok org yang datang kemudian dari kita dah dapat makan dulu
Rupa-rupanya diorang dah booked awal
Pasni kena booked awal jugak la nampak gayanya...


Ini la sajian makan malam kami :)



Bagi MamaZN memang sedap, kena dengan selera
Terutamanya ikan siakap masak 3 rasa tu
Memang betul-betul sedap!
Sotong goreng tepung pun sedap! Rangup!
MamaZN yang tak berapa suka makan sotong pun jadik suka pulak malam tu
Hehe
Cuma tomyam tu jek la cam tak best sket.
Pekat semacam jek kuahnya, huhu!
Apa-apapun, overall memang sedap
Alhamdulillah kenyang
:)

Total makan kami utk malam tu RM92
Sebab ada tambahan sotong goreng tepung & 2 pinggan nasi
Harga tu untuk 6 dewasa & ZakwanNayli
Ok sesangat rasanya, kan? =p

8 comments:

Sura Mohd berkata...

sedapnya..ikan siakap tu buat kaksura terliur la...
:)

Lily@MamaZaraZareef berkata...

beshnya sakan jalan2 cari makan n shopping moping di kelantan ye..kite dah lameeee sgt tak gi kelantan..last time peknenkan zara tak silap..hukhukhuk

ieyda berkata...

kat sini memang best makanan dia...ida lau lepak pantai cahaya bulan, mesti singgah sini. tp xpenah booking dlu pun...

Adlin Mohamad berkata...

ok tak food area sana ?
bestnya cuti2 cam gini .. kita next year labat lagi huhu

eima berkata...

ok la tu mmg murah la klu under 100 tu ...
raya haji ni kami pi kelantan klu jd boleh try .. hihii
raya kat sana ...kiki

mama tisya berkata...

byk cawangan agaknya..sbb tgk tk sama tmpt yg kami mkn tp nama sama

syawalsimpsons berkata...

sedapnya..bila sue nak ke sana lagi..last sue G time 2005 tau

Nory Zoulkefle berkata...

bestnya tempat makan ni...macam2 ada...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...