08 Oktober 2013

Dalam Perut Ada Baby :P

Saje je nak share ngan kawan- kawan
Hehehe
Sebab benda yg terjadik mcm kelakar jek
:p

Semalam
Masa dalam kereta otw balik dari Kelantan
Takde angin takde ribut
Tetiba MamaZN dengar Zakwan sembang ngan Nayli

'Baby, hati-hati tau. Dalam perut mama ada baby'

MamaZN tanya la, cemane Zakwan tau?
Zakwan jawab, saya tau la

Pastu pagi tadi masa mandikan Zakwan
Zakwan mulakan bicara lagi

'Mama, nape mama tak minum susu utk org yg ada baby dlm perut?'

MamaZN tanya, buat apa mama nak minum?
Zakwan jawab, dalam perut mama kan ada baby? Kena la minum...

MamaZN pelik!

Budak2 ni mmg boleh rasa ke klu menda2 camni?
Atau mmg kebetulan jek?
Atau Zakwan saje je nak nyakat mak dia kot kan?

P/S: Dah lambat seminggu ni... Check? Tak check? Check? ;)

20 comments:

mrs Fiza berkata...

yeayyy! baby nayli tkleh pggil baby dh nti tertukar ngn adik baby.. weeee

Chekgu Azrine berkata...

Yeayyy..tahniah akk ucapkan..awal2 lg..hehe

eima berkata...

serius ke dear ... if betui tahniah ..
slalu nye bdk2 mmg tau la... same kes aku dlu .. kakak opis puns lalu cite mende yg sama .....

Eliss Mie berkata...

betul ker berita baik tu? dpt bbb 2014 lah yer :)

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

betul kot...
try chek....
wawawawawa kita happy sama

syawalsimpsons berkata...

hasilnya nad..jeng jeng...jeng....sila share ye nad...ops kena marah ngan member sebab terjerit jaa

mummy_ayu berkata...

gie la check..mana tau Zakwan teka betull...wah..Ayu pun yg excited sama.. :-)

lia berkata...

Check nad... Kita lak terkinja2 nak tau ni ;)

Fiza Rahman berkata...

haaaa...suspen ni nad. Cer check ☺☺

Norfadhilah Abu Hassan berkata...

insyallah..klu dh rezeki.

mama lieyna berkata...

Waaah... amin.... :-)
Betul agaknye..ngee...

idayu096 berkata...

wah...zakwan pandainya teka...cepat la sis check...mane tau betul jangkaan zakwan tu...hehehe...

salwana nordin @ che'wa berkata...

jeng..jeng..jeng..

PUANSTOBERI berkata...

Wahhh..bes nih..zakwan..meh ckp kt che da lak gitu..hikhik

Liza Yati berkata...

Patut la cepat ja Nad tanya Liza peknen ke tak? Haha.. ntah2 ada.. liza pun dh lewat seminggu neh. Tp belum off protection senarnya..... :p

ALoNa CintamaniszLite berkata...

Kalo ada bagus laa..
rezeki..
tp kalo takde tu...perkara biasa sbb baru seminggu aje kan...

el berkata...

mmg speku lah nad woii
mende2 ni laju je hahaha
papepun weols tgu confirmation yg real ok...gud luck and masinlah mulut zakwan..lau xde pun xpe..rezeki kan hehe

Zura@Iwan berkata...

kalau ada rezeki alhamdulillah nad..

apa2 update ye..hehe

zakwan pandai teka ni..hikss

Masya berkata...

kalau ada rezeki alhamdulillah nad...

IntaNBerliaN berkata...

WAH, PANDAI BETOI ABG TEKA YER.. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...