03 Oktober 2013

Beli Set Pinggan Corelle Murah

Seumur hidup, tak penah lagi ada set pinggan Corelle ni
Saje jek la tengok kat Jusco, nak tau berapa harganya
1 set 16pcs harga dekat RM650!
Fuhhhh! Lap peluhhh! 

Aritu ada sembang-sembang dengan AtokZN & Aunty Wawa
Pasal pinggan Corelle kat Langkawi
Time tu Aunty Wawa baru balik bercuti
Masa sembang tu, MamaZN terbukak cerita yang ada sorang member nak jual Corelle jugak
Harga jauh lebih murah la banding ngan kat Jusco tu
Terus AtokZN suruh tanya kawan tu, ada lagi ke tak

MamaZN wassap la, then dapat jawapan terus bagitau AtokZN
Set Daydream 16pcs kawan tu nak jual RM250
AtokZN kata, ok ambik!
Ada 4 set
AtokZN amik 2 set, Aunty Wawa pun nak 2 set

MamaZN saje la riki-riki lagi kot-kot dia bagi harga member-member
Hehhehee
Saje test peluang =p
Weeehuuu! Seronok sangat kot!
Sebab dia kasi harga member sampai RM190 untuk 1 set!
Memang konfem amik la jawabnya :)


Camni la set dia :)
Simple jek


Tapi tu la...
Bukan untuk MamaZN pun, hehehhe
Untuk AtokNenekZN & Aunty Wawa :)

Tu pun MamaZN dah happy sangat dahhhhh...
Sebab dapat tolong dua-dua belah pihak
Tolong dapatkan set Corelle dengan harga murah utk famili
Tolong dapatkan buyer utk member tu ;)

Bila tah nak merasa pakai pinggan mahal ni, hehe
Pinggan hadiah org kasi time kawen dulu pun tak terguna lagi
Camno? ;)


p/s:
jangan membazir, kikikiki :P



14 comments:

juelee berkata...

Aah klu beli kat kl mmg mahai nad.. selalu beli kat labgkawi... jue ritu beli dr kwn yg bk dr aussie mmg jauh beza harga... tp xpakai pn lg hihi

ros_reeza berkata...

nasib baik la Ros jenis yang tak minat pingganset gini. kalau tak mesti asyik nak membeli jer.. hihi

el berkata...

mmg teringin gak nak dpt set pggan corelle ni tp tulah mahal benau ha..
haha smlah pinggan ms dpt adiah kwin xpakai2 pun..itupun lawa jugak hehe

PUANSTOBERI berkata...

akak siap nak g langkawi beli nih..tp bila pikir2 balik.. masuk tambang, hotel seme, baik beli kat parkson ke sogo tu. huhu.
kat ofis ni pun ada org jual.. tp akak sker jenis petak.. suka.....

mama lieyna berkata...

Betul.. tak pnh beli set pinggan mgkuk mahal.. tak terguna yg ada pun..hee,.

eima berkata...

bg aku membazir kot beli yg mahai2 ... tambah2 org mls masak cam aku ni ...

bg org berduit takde hal lah ...

syawalsimpsons berkata...

sama la su epon pinggan mangkuk org kasi time kawen pon tak guna lagi

Delimasari berkata...

wow - murah tu --- akak pakai bunga plum purple - ada lg tak?

lia berkata...

kita x minat, mujorrrrr ekekekkeee

ShidaGhazali berkata...

murahnya kak..
sape yg jual tu kak...

Tanpa Nama berkata...

Kak..beli kt ner set tu..murh nyer. .ade lg

Tanpa Nama berkata...

Saya nak beli juga boleh bgtau tak.mcm mana nak contact

Tanpa Nama berkata...

Saya ada jual correlle tapi bukan harga kawan2 la.. tapi masih lebih murah dr jusco 0122695402

Tanpa Nama berkata...

Boleh bg fb or blog...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...