17 Oktober 2013

Aidiladha 2013 Di IKEA :)

Beraya di perantauan camni la hehe
Nak tengok korban lembu
Lama sgt plak rasa
Sebab kat sini mula lepas Zohor

Nak tak nak kami beraya di IKEA
Sama mcm tahun 2010 dulu :)
Asal x balik beraya ke sini jek la port kami
Ingatkan tak ramai org
Rupa2nya bapak ramai!

Takde nak cari apa sangat pun
Tp ada la beli 3-4 barang jugak
Hahaha..!
Mana tahan nafsu ni
Kalau semata cuci mata kat IKEA :p

Cari lampu
Nak kasi seimbang sebelah kiri kanan tv :)
Pastu ada la aim beberapa barang
Hehe
Banyak barang yg di aim dr tahun lepas
Tp dah turun harga skrg
Yeayyy!
Tapi ada jugak beberapa barang yg naik harga!
Tak sangka betul!
Naseb baek kami dah beli sebelum harganya naik ;)

20 comments:

mama tisya berkata...

oh sementara tgu org korban lembu sempat lg ye p ikea...lmbt ye lps zohor baru start..kitorang kt surau dpn umh pg2 and setel by kul 12..

ismaliana sulaiman berkata...

sian akk x penah p ikea..huhu ntah bila lah dpt menjejakkan kaki ke sana..

Iela Fazielah berkata...

kak ila br nak bl rak mcm kamu bl tu...tp nak pasang utk dlm bilik stor... tp laki akak xsuka.....

Rizziela berkata...

baru ingat nak g ikea..tp budget tak ada..s.ampai OU ajer..kalau tak mesti terserempak kan

Azura Aziz berkata...

kami pergi ikea b4 raya.. aikkk, mcm sama jer tujuan kita ke ikea tu hehe..

Fiza Rahman berkata...

Dah lama tak gi ikea.

anak Wan Salleh berkata...

sebab cuti sehari je.. tu ramai tak balik kampung

el berkata...

sempat lagi menyopin kat ikea heheh terbaekkkkkkkk

mummy_ayu berkata...

bestnya gie Ikea..dah lama sgt tak gie sana..

mama lieyna berkata...

Ramai juge ye nad..ramai tak cuti ler tu..serbu ikea..
Comei comei deco deco..

MRS. K berkata...

congrax dear for ur 3rd edition. ♥

lia berkata...

untung la p ikea membeli belah... hu3

Nana berkata...

kt umah kita mmg pas smyang tros korban kul 12 dh dpt daging dah cepat
eh lama xg ikea hehe tunggu la nnt mmg nak g jug cr brg umah skit2

LYAfrina berkata...

tepat febret ni..tp dh lama x terjah..nanti utk rmh baru..nk p n cari barang kat sini la...

syawalsimpsons berkata...

bestnya dapat G ikea....akob kalo ajak..malas..katanya bila perlu sajoo..dah tak da tempat lain baru boleh carik kat ikea..mmm

ALoNa CintamaniszLite berkata...

AidilAdha ni...bagi dorang yg tak buat ibadah korban...ada jugak yg gi holiday, hehe..
Yg balik kampung pun...ada yg tak pakai langsung baju raya. Mandi pun tengahari baru mandi. Tak amek kesempatan utk mandi sunat pagi raya. Tak best langsung suasana mcm tu, mmm.

JaSSNaNi berkata...

selamat hari raya nad..
sama la kita.. beraya di perantauan.. huhuhu.. sedey tul.. akak ngan family siap lunch kat kedai mamak tu.. cari kedai lain.. tak do melainkan food court2 yg kat tesco, giant ataupun ioi.. hahahah

ch@ berkata...

kakNad, tlg deco rmh kita. rajinla kakNad ni.
jln p ikea pakai baju raya ke Nayli? comel je kan. pergi Ikea mesti membeli kakNad, mesti ada walaupun satu brg je.

Sweetmama berkata...

wah cantik..
lama dh x ke ikea..

Zura@Iwan berkata...

lama akak tk terjah sini..
lgpon akak ni bkn kaki shopping..
kaki jalan je ada la...cuci2 mata..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...