04 Oktober 2013

30 Minit @ Jusco?!! | Celebrate Birthday Zakwan Di KFC

Sori sesangat...
Arini memang bercerita pasal Zakwan jek la, hehehe
Takpe, kasi chance ek? ;)

Semalam PapaZN balik kerja kul 8.30 malam
Balik-balik tu siap-siap semua, dalam kul 9 PapaZN ajak kluar pi Jusco Bukit Raja
PapaZN nak belikan hadiah birthday utk Zakwan
MamaZN cakap, tak sempattt...
Setakat dapat berjalan 30minit-45minit jek baik tak payah pegi
PapaZN nakkk jugak pegi, kami ikutkan jek la

Memang betul pun dapat berjalan 45minit jek
Tu pun 30minit dah dihabiskan kat tempat mainan
Lagi 5minit kat bahagian cadar-cadar
10minit lagi kaunter bayaran hukhuk! =/
Mak is tak puasss berjalan!

Asal kluar berjalan, ZakwanNayli memang akan ajak makan kat luar
Jadiknya pilihan Zakwan malam tadi nak makan KFC
Kami pegi KFC Setia Alam
Kira celebrate birthday Zakwan sekali la ni, hehe
Sebab kalu ikutkan sejarah kelahiran (perghhh, sejarah! dahsyattt! =p)
Dalam kul 10.30malam tu memang MamaZN dah masuk labor room
Contraction dah kerap dah time tu :)
Haha! Kemain lagi khennn =p

Setiap kali pegi KFC, Zakwan memang akan order set rice plate, fries, nugget
Banyak makan betul budak ni
Seronok mak tengok, hehe
Tapi sedeyyy, malam tadi set rice plate dah abes
Nanges Zakwan, haha!
MamaZN gantikan dengan set colonel burger
Hmmmm, berselera jugak dia :)
PapaZN cam biasa set snack plate :)

Kahkahkah! Tak menahan tgk muka Nayli tu =p



15 comments:

el berkata...

ritu mkn kat kfc cam x puas
sbb el pya set anak2 amek mkn huwaaa
nti nak pi lagi
tulah el igt ish kul 9 baru kuar..mn sempat..kdg2 en. hb pun ajak time2 mcm2 tu gak..xsempat nak wat ape..penat aje hahaha

Sweetmama berkata...

Happy je muka Abg Zack celebrate bday in advance..:)

Rizziela berkata...

seronoknya dapat makan kat luar

Adlin Mohamad berkata...

happy birthday hero unty ...
moga jadi anak soleh lagi bijak

MizzTina berkata...

kemain lebar sengih tu..


klu mkn kfc, benda wajib adalah cheezywedges.. hehehe

syawalsimpsons berkata...

happy bufday ironman..jadi budak baik tau

Azura Aziz berkata...

lama dah rasanya tak makan kfc.. hmm, feveret adam nk mkn nasi ayam + ayam goreng..

Falsya berkata...

sedapnye air pepsi...opppssss...hehehe

ALoNa CintamaniszLite berkata...

naylie muka dh ngantuk??

mama lieyna berkata...

Nayli n zakwan, muka bulat haa..
comei jer aksi si nayli tu... :-)

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

muka nayli tak tahan....hahahahaha..manja

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

kfc dapnyerrrrr....

LYAfrina berkata...

mmg zakwan leh hbskan 1 set tu ye?? klo asya mmg jns x mkn.. nasi pon 2-3 sudu jer mkn.. lps tu xmo. dia byk nk minum susu dr mkn

Masya berkata...

NAYLI TU DAH KENAPA PULAK.. ABANG DIA HAPPY JER..

eima berkata...

bdn kecik tp kuat mkn ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...