30 September 2013

Shopping Jeans Zakwan @ RM25! Phewww..!

Ini la perangai buruk MamaZN T______T
(eh buruk ke? =p)
Asal nak pi bercuti-cuti
Mesti ada nak beli 1-2 helai baju baru
Tak utk makpak, utk anak-anak jek pun jadik =p
Jangan followww ini perangai! =p

Aritu TERtengok website offerstation
Kalau tengok website ni memang ada la update sale, warehouse sale & offer macam-macam
Nak try tgk, bleh klik sini www.offerstation.com
Macam-macam ada! Best, haha!

Pastu terpandang la ada sale kat Cotton On 
Perghhh! Memang takleh lepaskan peluang :)
Malam tu jugak ajak PapaZN pi Setia City Mall =p
Lagi sekali diingatkan, jangan followww ini perangai! =p


Heaven! =p


Kalau nak membeli bukan time sale kat sini
Memang bukan MamaZN la tu, huhu
Sebab kita tau la kan kedudukan kita
Nak merasa pakai baju ada nama, tunggu sale jek jawabnya
Tapi yang bestnya kat sini
Sale dia sampai bawah RM30 walau harga asalnya RM70 dan ke atas!
MamaZN memang belek-belek kat area sale bawah RM30 jek =p
Tempat lain memang tak pandang pun, hehehehe
Tapi pilihan kurang la kan, kena sentiasa ingat itu la pulak :)


Anak-anak sabar menanti mak nya shopping
Naseb ada ruang tgk kartun :)


Malam tu memang dah listkan dah
Nak cari jeans Zakwan
Kesian jeans dia semua dah senteng
Ingatkan nak cari kat Padini jek
Sebab ada sale 50%
Dapat la harga RM49.50 selepas sale
Yang pada MamaZN mahal la tu, hukhuk

Rezeki Zakwan la kan
Dah lepas membayar, MamaZN dok belek-belek lagi kat dalam kedai tu
Jumpa la jeans saiz utk budak 5thn
Harganya berapa?
RM25!
Harga asal berapa? RM110!
Vavavavava...! Alhamdulillah, rezeki Zakwan :)




Dah lama aim 2 baju ni
Kaler oren.
Sebelum ni masa raya-sale, harganya sehelai RM30
Tapi sale baru-baru ni jatuh lagi harga jadik RM15! :)
Berbaloiiii menunggu lama, hehehehe


Malam tu balik umah dengan senyuman puas hati jek, hahahha!


p/s:
Benda murah kotttt, sape tak suka kan?
Banyak bleh jiimat :)



12 comments:

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

murah,cantik....sama jue pun klu bukan time sale memang tak shopping

syawalsimpsons berkata...

sue pon kengkadang pon ikut gak..kikikikiki

lia berkata...

wahhhh menarik nyer NAd...

suka la baju oren tu... ceria sungguh...

mummy_ayu berkata...

lebih kurang jer..Ayu pun mcm tu gak kadang2...dapat sorang selai jer pun jadi la..

Ummi Alyaanas Life berkata...

waaa...
heaven nye shopping mcm tu..
lokasi dimana ye?

Gieyana berkata...

Cantik..mmg berbaloi2..suka gk g sini psl bj cute2..:)

Adlin Mohamad berkata...

lamanya x soping baju anak2 ..last masa cari dress bday [party diaorg

mama lieyna berkata...

Waaaaa berbaloi sungguh, akak pun brkira gak bab nak sopink baju anak ni.. kalau mahal, tak beli..hee...

MRS. K berkata...

lama tak soping utk hadif. dok beli utk adik baby ja.. huhuhu

ALoNa CintamaniszLite berkata...

kepuasan ye nad...hehe..
tak kisah laa...itu dh hobi.

Masya berkata...

ikut mood jugak, kalau dah lama x membeli .. mesti rambang .... cotton on mmg offer sana sini agaknya.. hari tu kat jusco bukit tinggi pun ada sale...

eima berkata...

x penah pi cotton on .....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...