30 September 2013

Sessi Melepak & Melepek T_____T

Assalamualaikum, Selamat Pagi! :)

Pejam-celik-pejam-celik
Dah akhir September dah kan? 
Tetiba teringat lagi Greenday - Wake Me Up When September Ends
Siapa penah dengar? MamaZN suka lagu ni =p

Esok dah mula bulan baru, Oktober
Lagi 4 hari besday Zakwan
Ada budak tu dok menghitung hari jek hepi bday to u dia ;)

Amacam weekend kawan-kawan?
Kami?
Sessi lepak'ing kat umah, uwaaaa!
B to the O to the S to the A to the N ~ BOSAN!

Plan nak pi besday party kawan blogger terpaksa batal
Plan nak bawak ZakwanNayli jalan-jalan pun terpaksa batal
PapaZN berat hati nak tinggalkan kami weekend aritu
Demi tugas, diturutkan jua
Takpela, kami redha T_____T


Layan Disney Channel jek la dari pagi sampai ke petang T_T


Jangan plan Sabtu ni tak jadik dah la
Beg dah siap kemas dah ni huhu!


Kawan-kawan plak cemane? ;)


p/s:
Contest MamaZN masih belum berakhir ;)
Get ready uols, pageviews skrg dah 998+++
Jangan lupa capture pageview 999999
Email kan ke nadyaewani@gmail.com
Good Luck! :)

5 comments:

syawalsimpsons berkata...

tu la sue pon tak sempat G umah ieyda tu, dengan syawal pon tak sihat...demam melepet jee...mmm..tak pe la demi tugas binimu paham N setia menanti tau PAPAzn...kikikkikkkik

Adlin Mohamad berkata...

kami sabtu borong susu kat tesco , ahad gi gombak je umah atok 3k
ikutkan hati nk je lepak2 kat umah tp kyra dok bising cakap bosan ..

lia berkata...

weekend yg cpt sgt berlalu... xtau buat apa hu3

ADEEYA berkata...

Seronok seronok :)

ALoNa CintamaniszLite berkata...

takpe...leh klem kat papa nanti, kan nak jalan2, hihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...