30 September 2013

Semua Pun Ironman ;)

Kalau masa umo 1-2 tahun minatnya pada Handy Manny, Pororo, Little Einstein
Bila umo 2-3 tahun minatnya bertukar pada Lightning Mc Queen, movie Cars
Kawan-kawan mak dia pun dah kenal sangat dengan Zakwan ni
Sket-sket Cars, sket-sket Mc Queen

Tapi bila umo dah 4-5 tahun ni
Minatnya tukar lagi
Dah tak kebudak-budakkan dah 
(padahal memang budak pun lagi =p)
Disney Junior takmo tengok dah
Skrg ni tgk Disney Channel jek
Pastu favourite Zakwan skrg ni Ironman

Sume pun nak ironman
Baju la, majalah la, buku la, mainan la...
AtokNenekZN pun paham sampai belikan CD Ironman RM5 hahaha!
Tapi bertahan la lagi CD nya tu
Tiap-tiap hari tengok dari pagi sampai petang sampai malam
Mak feninnnn T_T

MamaZN beli sandal Crocs ni dari kawan
Memang dah lama carikan utk Zakwan - sebab tau minat dia Ironman :)
Crocs tak ori pun takpe, ape de hal =p
Janji Zakwan suuuuuka! :)


Nayli pun suka jugakkkk =p


Jumaat ni besday Zakwan
Dari bulan-bulan-bulan lepas lagi Zakwan dah pesan
'Mama, saya nak kek Ironman'

Baikkkkk! :)


6 comments:

syawalsimpsons berkata...

yee...ironman semuanya yee...ohh zakwan aunty soya dah noted kat kalender tau tarikh 4hb ni..prove..tunggu jumaat yee..kikikkiki...

nad takpe jumaat ni ada jualan lagi, sue belikan yee...mau kaler apa...nnt kiter roger2 yee

e!ya berkata...

nad nk tye beli kat mana yer kasut crocs tue..ada blog tak

ALoNa CintamaniszLite berkata...

sekali ngan makan angin ke nanti besday zakwan?? hehe..

Masya berkata...

sejak kenal nad, sejak baca entry pasal zakwan ni .. tak tahu tak kemana saya pg asal nampak ironman teringatkan zakwan .. automatik tau.. spontan ...

mama lieyna berkata...

Ironman sentiasa dihati ye... zakwan :-)

kayyana berkata...

bertukar ke ironman ye..dulu zakwan minat giler kt cars tu kan.. skrg ni anak yana yg sulung tu tukar dr baby kartun ke cars.. so da nampakla perubahan kedewasaan mereka.. hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...