23 September 2013

Sembang Kosong, Jom! :)

Assalamualaikum
Baru ada masa nak tulis entry
Hikhik

Cemane weekend? Mesti best kan?
AtokNenekZN dtg
Kemain lagi la budak berdua ni ikut berjalan
Ehhh, makpaknya pun join sekaki
Hehe
Sabtu bawak AtokNenekZN pi shopping kat Setia City Mall
AtokNenekZN cakap best! Haha!
Petang plak kami Putrajaya
Tido umah Aunty Wawa
Ahad balik Klang
Kat Putrajaya sempat la pi Alamanda
Zakwan nak survey hadiah besday
Perghhh kemain anak bujang ni!
Mentang2 AtokNenekZN ada, pandai bodek! :P

Ahad pagi sebelum balik Klang
Sempat ziarah kawan Atok kat Sg Ramal Dalam
To be exact, jiran kami masa dok JB dulu
Dekat 30 thn dah berkawan
Tapi masih keep in touch sampai skrg

Tu jek la pun...
Asal weekend memang jarang ada kat umah
Lagi-lagi la bila AtokNenekZN ada
Hehe..

Weekend kawan-kawan plak cemane? ;)
Meh layan anak dara sorang ni
Datang mood dia nak bergambar
Memang syok nak layan :)
Baju tu beli kt China
Kirim kt Anje MamaDamia :)

18 comments:

mamaRIFQY berkata...

Comel la nayli ni. Geram nengok pp gebu die

syawalsimpsons berkata...

dengan pakai kasut terbalik...buat muka sweet gitoo..alahai cumillnya..

mama ila berkata...

alalala..comel nayli..nayli wat gwiyomi eh??? hehehe..pakai selipar terbalik ye nayli..mesti pakai sendiri ni kan

mummy_ayu berkata...

ala tomeinya bam bam nie.. :-)

Masya berkata...

baju tu buat nayli nampak omeyyy sgt.. hujung minggu jadual penuh huhuhuhuhuhu ...

MizzTina berkata...

eceh..eceh..budak kecik ni.. cubit pipi kang..

Falsya berkata...

comelllll baby nayli..tp nape kasut terbalik tuh..ahahha

lia berkata...

So cuteeee la anak dara ni.... Gomoi kang haaaaa

ALoNa CintamaniszLite berkata...

comel jer tgk naylie...terutama dia senyum gambar no2 tu..
pakai pulak baju kiut...alahaiii..

eima berkata...

jrg dpt tgk senyuman nayli ni kan ... sweet gile bila senyum

Lily@MamaZaraZareef berkata...

sweet je nayli posing..baju pon comel sangattttt..=)

ch@ berkata...

Hujung mggu sy di rmh saja. Sama mcm biasa :)
Comel bangat Nayli. 2nd photo tu nmpk iras Zakwan.

mama lieyna berkata...

Comel baju sama tuannya :-)

el berkata...

hahah comey betul dia wat gaya gwiyomi...smpai kasut terbalik ada aku kesah kan haha

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

comel betul budak nie buat aksi...
geram nak gigit peha ngan pipi

Mama Lynd berkata...

Gambar last tu da menunjukkan rupa Zakwan.

kayyana berkata...

pandai bergaya dah minah sorang ni.. bam bam.. comel

Nory Zoulkefle berkata...

ALOLOLOL...comeyy Nayli buat gwiyomi..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...