20 September 2013

Penuhi Jemputan Makan-Makan Open-House-Warming :)

Sabtu lepas, lepas kami melawat Muzium Alam Semulajadi, Putrajaya
Kami terus ke Bandar Teknologi Kajang
Sebab nak penuhi jemputan kawan sekolah kitorang
Dia ada buat 'open-house-warming'
2 in 1 la kiranya ;)

Kami sampai dalam kul 3 lebih rasanya
Tu pun lepas dah sesat barat, haha! =p
Perumahan baru, rumah pun cantik-cantik :)
Bestnya!


Ni la tuan rumahnya :)
Thanks Abeng & famili sebab jemput kami :)
Eeee, nampak Zakwan bambam plak dalam gambar ni kan? :P


Citer pasal makanan plak
Hmmm, banyak sangat pilihan :)
Tapi disebabkan menu yang 1 ni ada dalam senarai
Makanya, menu lain tak terpandang pun, hahaha!
Ngadap makan ini jek la
Sama jek laki bini, hehehe


Ni la dia, kambing bakar!!! Feveret! :)))
Taktau la sejak bila MamaZN suka
Dulu memang tak suka sangat
Tapi sekarang..... Hihihihi 
Paham-paham jek la ;)



Makan bawah khemah


Awal-awal sampai tu, ZakwanNayli tgh tdo
Penat sangat kot lepas tengok haiwan, hehehe
Nayli biasa la, bila kereta berhenti, dia pun terjaga la huhu!
Zakwan berdukung jugak mula-mula
Tapi dah bising-bising tu, terjaga jugakkk
Kasi makan kerepek, senyap la dia, hehe =p


Budak ngantuk :)


Lena kejap jek ni, pastu dah terjaga...


Tak sempat jumpa kawan-kawan sekolah yang lain pun
Sebab kami sampai kira awal gak la
Dah la perjalanan balik jauh lagi (balik Klang)
Takpela, next time in shaa Allah bleh buat makan-makan lagi :)


11 comments:

syawalsimpsons berkata...

seronok G makan2...yee bila sue nak suke makan kambing..kikikikiki

Chekgu Azrine berkata...

meriahnya..syiok dapat makan2..akk suka sangat aktiviti makan2 ni..hahaha

PUANSTOBERI berkata...

ada kambing bako... bes..bes..

mummy_ayu berkata...

kambing bakar....i like!!

jaakechik berkata...

seronoknya gi majlis makan-makan. skang ni dah jadi trend kan, gi memana pun org hidang kambing golek...

lia berkata...

cantik nyer rumah itu...

eima berkata...

wahhh kambeng menu mahai tu .....untung la masih rapat ngan kawan2 sekolah dedulu ..ai tah la

mama lieyna berkata...

Org ramai suka kambing bakar kan, tp akak ni, asal nama kambing, tak reti mkn :P

mamaRIFQY berkata...

Bestnyerr kambing bakarrrrrrr

ALoNa CintamaniszLite berkata...

masamnya muka naylie...hehe.
Belum dpt mood lagi tu...

Nory Zoulkefle berkata...

makan sampai terlenaa tu...hehehe...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...