10 September 2013

Musim Agaknya...

Takde ape nak citer
Ada citer tp cam malas nak citer arini
Hehe
Tgk la kejap2 lagi nnt (kalu rajin :P)

Sekarang ni
Tiap ptg ujan jek
Pastu pg2 pun kadang ujan gak
Tu kt Klang
Kat tmpt lain MamaZN taktau

Pastu tgk FB & IG ramai update kata anak tak berapa sehat
Sama la ngan ZakwanNayli ni
Batuk & selsema tak berkurang
Alhamdulillah tak demam
Aktif macam biasa jek
Kalau tak risau gak huhu

Takpe la
Kalau deman nak wat cemane kan
Syukur jugak sbb jadi insan terpilih
Allah tarik kejap nikmat sihat tu
Sebab nak ingatkan kita la tu
Supaya lebih beringat pasni
Keluh kesah sampai marahkan anak demam pun takde guna gak kan?
Tak baik lagi ada la..
Huhu!

Ok la
Pada anak-anak kawan2 yg demam & tak sehat
Moga cepat cepat sembuh ya!
Rajin2 makan ubat
Pada mak-maknya plak, sabar byk2
In shaa Allah ada ganjaran yg hebat
Berkat kesabaran kalian nnt...

ZakwanNayli ni tak sehat pun
Nampak cam sehat jek huhu

14 comments:

mama tisya berkata...

mmg ujan skarang ni ptg2...sejukkkkkkkkkk

lieyalatif berkata...

betul tu nad...skrang ni mmg musim ujan nieh....lieya ni kat umah si dayyanbaru baik demam...mia plak batuk n selsema....

syawalsimpsons berkata...

tu la musim kan sekarang ni

mama lieyna berkata...

Musim kot ye..anak2 tak sihat ni..
Ujian kecil dr Allah...sabar la kita ni kan... :-)

el berkata...

nak hujung2 taun ni nad..mmg musim hujang..musimg tenkujuh org panggil hahaha...
tulah lau terkena air hujan tu cepat2 mandi

Masya berkata...

amir pun.. tiba² baru ni x sihat, minggu ni minggu exam .. risaulah jugak tau...

eima berkata...

alisha fahim un selsema batuk jugak .. sejuk skrg ni ... lagi pun depa ber2 tu tak mo berselimut ...

kayyana berkata...

kan... sekarang ni musim selsema + batuk... bukan anak anak je mak pun sme sekali.. skrg tdo mesti slowkan kipas then pakai stokin.. bgun pagi berchinta giler nak mandi g keje.. sejuk bangat. hehehe

liyana shahbudin berkata...

jom blogwalking ke blog sy
http://liyanadiabu.blogspot.com/

liyana shahbudin berkata...

boleh ajar x mcmn nk wat blog yg bg asingkan label mcm awk ada family,aktiviti..kat mana ya,
kalau free boleh x emel kt sy
liyanadiabu@gmail.com

Ibu Lala berkata...

Aah kan musim hujan skrg ni. Risau kat anak anak blk sklh kn hujan.

Kite pun anak beranak br baik dmm ni. Bdn pun lemau lagi.

Tanpa Nama berkata...

anak sy pun xsihat kak...ni tgh admit kt Azzahra...huhuhuhu

noorfaazliah mustafa

Cho Zila berkata...

memang musimlerkan...

Adlin Mohamad berkata...

keysha on off demam ..cirit birit sekali ..susut dah pipi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...