24 September 2013

Baju Budak RM9 @ Padini :)))


Masa jalan2 ke Setia City Mall dgn AtokNenekZN aritu
Singgah Padini Outlet
Saje jek jalan-jalan
Asalnya nak cuci mata jek
Adoiyaiiiii boleh percaya ke?
Memang cuci poket skali huhu ;)

Tak tahan kot nengok baju budak
Saiz beso ZakwanNayli regenya RM9
Nak kata Padini ada wat sale, idak jugak
Tapi ada la certain promosi
Memang rezki depa la
Mak nya pi borong baju murah kat situ
Hehe

Kebetulan lagi sebab Nayli takde byk tshirt
Tshirt beli utk raya ritu tak muat plak
Sudahhh..!

Hajatnya nak p akhir bulan (mggu dpn)
Memang tak dan la hihihi
Maknya tak tahannnn! :P

Ni la perangai mak ZakwanNayli
Asal nak pi cuti-cuti mesti nak shopping baju baru
:P

Sape ada perangai cam MamaZN? Haha!

Pasni MamaZN citer lagi 1 tmpt baju budak yg best & murah :)

Mana la tau, kot ada kawan-kawan yg nak shopping nanti...
Esok gaji kan? :P

13 comments:

mamaRIFQY berkata...

Murah murHh !! Orderrr skettt... Kikiki

lia berkata...

he3 kita suka cuci mata jer... nak cuci poket, kena sedar diri sblm kena ikat perut ekekekkeee

el berkata...

nice tshirt
RM9 tu murah lagi2 brand padini
nti lau sempat nak pi tgk ada x kt sini hehe kut2 harap2 ada sale lg kehkehkeh

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

berbaloi....
cantiknya

Chekgu Azrine berkata...

ok..itu macam perangai akak..nak g memana sure akn ada baju baru..hahaha

Rizziela berkata...

seronoknya dapat shoping..mummy 3H

Ya ALya berkata...

sama dgn ya nad...nak g mana mst ada baju baru,termasuk,ayah mami n anak2.....

eima berkata...

lawa la ... alahai ade lagi tak ek .. jauh plak setia mall tu

syawalsimpsons berkata...

banyaknya borong..tak pe la..rezeki nayli kan

mama lieyna berkata...

Lawa.. adat org pompuan, gitu ler :-)

kayyana berkata...

rezeki le tuh.. berbaloi baloi kalau gini kan.

Nory Zoulkefle berkata...

wahhh murahnya....shopping sakan ni..

jaakechik berkata...

seronok shopping baju baby time ada offer kan, boleh beli baju lawa2 ngn rege yg murah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...