20 September 2013

Apps Baru - Fotorus

Weekend sudah
Belek-belek IG
Tgk gambar kawan-kawan
Eh cantekkk plak
Pakai apps apa agaknya?
Lepas sorg, sorang...
Lepas sorg, sorang...
Masing-masing dah berIG dengan apps baru tu ;)

MamaZN mana leh tahan
Nak gakkkkk haha! :P
Lepas bertanya-tanya, rupanya apps Fotorus

Penah dengar?
Try la install dari play store
Best gak
Gambar, background, collage
Sume pun cantek-cantek :)

MamaZN xpenah tau
Tu la, ada kawan-kawan ni cepat jek dapat tau
Hehe
Sebelum ni fenomena apps Camera 360
Pastu apps yang mekap-mekap tu
Apa ke namanya, Perfect365 kan?
Kemain time tu sume pun bersolek cantek-cantek
Hihihihi..
MamaZN pun sama jugak :P



12 comments:

mama tisya berkata...

best kn..smua berjangkit2...hehe

syawalsimpsons berkata...

kan..macam2 apps sekarang ni kan

eB berkata...

eB try photorus tapi gmbr jadik kecik yer? yg bentuk bunger nih x der pn nad?

el berkata...

pic yg 2nd tu sgt terkejut
terkejut sbb comey sgt pehalll
pakai 365 eh hahahaha
nasib lah x taruh bulu mata che ta ekeke..

mama lieyna berkata...

Walaupun tk aktif akaun IG, tapi nak jugak download application ni... suka suka.. :-)

-iLLa- berkata...

apa insta mamaZN? add saya illa_lan :)

mummy_ayu berkata...

wah..2nd pic tu..tak boleh tahan you.. :-)

eima berkata...

dah rupa artis nad .. comey

lia berkata...

kita baru dload tp x godek lagi he3

mamaRIFQY berkata...

Sangatt besttt kan app ni

ALoNa CintamaniszLite berkata...

akak mcm suka kat 360 tu sbb tgk datuk siti guna app tu.
Tp bila akak guna utk gambar akak...alahaii, mcm malu pulak. Gambar lagi lawa dari rupa sebenar, huhu. Tak guna dh pun. Ingat nk buang jer app tu.

ch@ berkata...

Kita dh uninstall sbb mls nk exsplore, hahaa. Setia dgn photogrid je. Tak rajin nk IG...eh, ye ke? Ngeee...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...