12 Ogos 2013

Traffic Jammed Di Musim Raya

Assalamualaikum
Selamat pagi

Kami dah selamat sampai dr kg tgh hari semalam
Hari ni PapaZN dah start keje dah huhu!
Ada yg senasib dgn PapaZN?
Rasanya ramai yang masih bercuti raya kan? ;)

Nak citer pasal raya gak
Tapi nak cite pasal trafik jem
Perghhh!
Musim raya dan kesesakan lalu lintas
Mmg tak dpt dielakkan
Naseb baek la kami tak merasainya sgt
Sbb kampung dekat-dekat

Sape-sape yang dah biasa hadapi jammed di musim raya ni
Mmg sangat tabah la huhu
Salute pada korang!

MamaZN rasa mcm xsanggup!
Kematu, lenguh, letih, ngantuk
Semua rasa ada
Tu baru stucked dlm 30-1 jam
Kalu lama-lama, tah la! ;P

Ni time raya ke-2
Beraya dari Teluk Intan ke Ipoh
Dengan ujan lebat giler
Dengan banyak kereta
Dengan jammed ya amat!
Sabaaaaar je la! :)
Nak kasi hilang bosan...
Apa lagi, jom bergambar! :P

Ps: time ujan lebat ramai btul yg pasang hazard light. patutnya x bleh kan?

10 comments:

mummy_ayu berkata...

Ayu..senasib ngan papa zn... :-(
but..apa nak buat..keja kan..kalau semua cuti sapa plak nak keja..

uuiihh....jam teruk tu..
psst..sweet nya pic last tu..
selamat hari raya Nad!!!

mama lieyna berkata...

Tahun ni tak merasa jem..:-)

Tp msa otw blk dr johor ke kl raya ke2 tu, haluan sebelah nak ke selatan jem giler2..panjang berjela... haih..mmg tak snggup nengoknye.. agaknya org nak beraya kot..

zety berkata...

samelah nad..kitorg ni mmg jammedphobia,hahah,tp klu dh terpakse..redah jugak..ececehh gmbr last tuu..lomentik uuuu

Adlin Mohamad berkata...

sempat beromantika dalam kete eyh ..kita dr johor ke ipoh dekat 7 jam huhuhu anak2 bikin peel dah jem gile jalan

eima berkata...

gambar last terbaik...hihi

ade le jugak sangkut dlm jem kejap waktu otw blk kg ai kat kedah nu dr phg...almost 13 hour on d road...huhu
pukul 9.30am grak pukul 10.30pm sampai...

hari ni ai dh ade kat rumah...

Masya berkata...

raya ketiga blk drpd sekincan jem teruk kat tanjung karang & kuala selangor gegegegege.. haru mmg kematu dlm kereta

PUANSTOBERI berkata...

oke je lah. tak la teruk sgt. so so ja jammed dia.. hihi :D

Sweetmama berkata...

kami hari raya untung xde jem lgsung,kg dekat2..bangi - cheras - kajang, semua org kl dh blk ke kg, jln lengang..hehe

k.eija pun tension btul kalau tersekat dgn jem ni

azura samsuddin berkata...

selamat hari raya :)

Zura@Iwan berkata...

kak br start kerja klmrin...mood ry masih ada la..huhu

kak alhamdulillah masa raya ritu..tk kena jammed..mybe area jln kg gitu..tk brpa jammed..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...