28 Ogos 2013

TQ Pada Kawan-Kawan Yang Mengingati... :)

Memang tak dinafikan la
Berkawan secara maya ni
Walau tak pernah bersua
(Ada yg dah pun berjumpa)
Bila bersembang tu dah macam kawan lama :)
Ye la, boleh dikatakan hari-hari berhubung
Blog la, FB la, IG la...
Walau ada la sket rasa malewww
(ai is pemalu, auww! :P)
Cuba gak la utk atasinya hakhak!

Sepanjang Ramadhan & Syawal baru ni
Ada jek buah tangan utk anak-anak
A.K.A duit raya
Mekaseh banyak kawan-kawan! :)
Yang best tu maknya pun dapat ole-ole, hihi
Ramai yg dah memahami hobi MamaZN kan? :P

Mekaseh semua!
Mekaseh gak pd yg selalu dtg blog ni
Mekaseh gak sbb ada yg igt kt kami
Maaf byk2 sbb dh xleh BW secara aktif dah
Sebab line tenet sgt la terhad kat tmpt baru ni huhu!
Harap memahami...

Owh ye, aritu Eima ada tanya
'bila nak cerita pasal tmpt/umah baru?'
Nnt ek, nnt MamaZN share
Kasi MamaZN masa nak susun ayat dulu
Haha!

Utk gmbr2 kat bawah:
TQ pada Sue, Adlin, Yana (masya), Falsya, AlyaKamal & Kak Izan Cikmot

*hepi bday cikmot!*

10 comments:

el berkata...

murah rezeki uols
yelah berblog ni boleh dpt kwn..nak2 kwn yg boleh memahami kita ..kdg2 tu kwn blog lebih best dr kwn dulu2 haha

Fiza Rahman berkata...

Bila kita nak ngedate plak? Hehehe...

Murah rejeki.

Ya ALya berkata...

cantik2 semuanyer fm tu kan...

syawalsimpsons berkata...

alhamdulillah rezeki ibu dan anak2 ...ada yang menghargai dan ingat...

Masya berkata...

teringin nak jumpe nad jugak .. tp ai is pemalu jugak hahahaha .. achaner...

eima berkata...

awk pun murah ngan org ..Allah balas balik la dear .. alhamdulillah kan ... sorry la ai tak reti sgt nk bersembang ai pun pemalu jugak ... ri ni besday cikmot ke .... Hepi Besday CikMOT ...

Chekgu Azrine berkata...

Tula..xsaba jgk nk tau kisah umah baru ni..hehe

mama lieyna berkata...

Aduuiiii berkali2 refresh..tak kuar2 jugak gmbo..huu..BB problem ni..huu..

K.eina pun sama je skrg,.dh kurang berBW..kurang kelapangan..hu.. bzbz.. huu..
Untungnya ramai kawan...
Akak ni pulak, rasa smkin hari semakin menjauh dr kengkawan...dek kerna kekangan masa..hukhuk..

ch@ berkata...

Bestkan? Ramai kawan boleh tukar2 kegemaran. Seronok.

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

alhamdulillah murah rezeki nad anak beranak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...