20 Ogos 2013

Sesi Beraya @ Gombak & KL

Hari Ahad baru ni
Baru la kami berkesempatan nak p beraya
Huhu!
Cadangnya nak p Sabtu
Tapi PapaZN balik keje lambat plak
Tu yg terpaksa tunda Ahad

Ahad tu plan kitorg nak melawat 2 newborn babies
Pastu nak melawat gak kawan sekolah
Yang baru lepas operation
Dan jugak nak beraya umah rakan blogger :)
Dah alang-alang semua pun kat area Gombak & KL
Kite jamakkan trus jek la sume :)

Rumah pertama kami p kat Sentul
Umah rakan blog : Kekda @ PuanStoberi
Kekda ajak dtg ari Sabtu tp kami xdpt la kan
Sebab PapaZN keje
Kami datang Ahad :)
Dapat gak merasa laksa yg sedap iteww :)

Rumah kedua kami p kat Gombak
Melawat kawan yg baru lepas operate
Ni kawan kami masa kat SERATAS
Lama sangat tak jumpa
Berhubung ikut wassap jek sblm ni
Alhamdulillah dapat gak berkumpul
Dengan lagi 2 org geng SERATAS :))
Seronok sangat!
Tapi yang tak best nya kejap sangat
Huhu!

Sebab kami nak ke rumah ketiga plak
Melawat newborn baby
Umahnya kat Gombak - Taman Bukit Permata
Ni kawan MamaZN masa kat UTM
Masih keep in touch sampai skrg
Tahniah Mi, atas kelahiran baby Anas! :)

Dah lepas beraya kat Sentul & Gombak
Kami ke Bandar Sri Permaisuri plak
Jammed gilerrr kat MRR2!!
Dengan hujan lebatnya!
Dengan sesatnya!
Alhamdulillah selamat sampai jugak akhirnya...
Lagi sorg newborn baby selamat dilawati, hehe
Ni anak geng SERATAS gak ni
Tahniah Matdek & Nora atas kelahiran baby Iman Danish! :)

Gambar kat umah 1,2 & 3 ada
Sampai umah ke 4 dah tak sempat dah nak bergambar
Bateri HP abes sudaaa
Haha!

Weekend ni in shaa Allah
Turn Bangi, Bandar Mahkota Cheras, BSP & Putrajaya plak

Jaga-jaga ya, kami nak dtg beraya ni! Haha! :)

21 comments:

syawalsimpsons berkata...

ok sue tunggu...putrajaya tu sue kan..gilo perasan kan..kakakkaka....

PUANSTOBERI berkata...

Hai Nayli... hikhik... suka..sbb dia nak je duk kat akak.. dah la baju sama kaler ngan che da.. dpt makan eskrem ngan maruku umah che da kan.. hikhik :>

Tenkiu Nad sudi datang... hihihi :)

Falsya berkata...

Wahhhh berjalan2..syioknyeeeee..taman bukit permata tuh mcm dh dekat sgt je ngan sri gombak..nape xroger2..;)

Masya berkata...

amboi kemain lg nayli duduk kat peha kekda tu ... muka selamba jer dgn muncung gitu ... seronoknya dapat beraya sana sini kan..

lia berkata...

jamak raya kekdahnyer, yer Nad he3...

comey baby Ummi...

lieyalatif berkata...

fuhh betul2 berjalan raye nad nie...abis die pusing hah heheeheh...lieya gak terpakse slow kan sikit aktiviti raye sbb budak2 dah start tusyen weekend ni...ganti sekolah pun yeak jugak...adushhhh...

sue zainun berkata...

bestnya jalan2..

mama lieyna berkata...

Waah berjln sungguh ye nad.. :-)

Nape tak singgah bkt jalil ahad tu, ada msk2 jugak tuk family n jiran2..he..

Tp biasalah kan, byk rumah nk pergi, mmg kejap2 jerla kan..huu

ieyda berkata...

nad..putrajaya tu nanti kte leh jumpa...hihihi

Cho Zila berkata...

ingat sembahyangjer der jamakkan... itu dia berderet rumah dia pergi.. syiok oooo... inilah peluang jumpa sahabat handai.. akak tahunni tak dan ler kot... last week nenek mertua sakit lepaihtu hujung mingguni dan depan lak sepupu husband bertunang.. alahai kempunanler nak datang rumah orangnyer...

Adlin Mohamad berkata...

weekend depan area batu caves eyh hehehhe ... kita weekend xde kat umah huhuhu kalau x mmg dah ajak2 ayam dah ..

Ibu Lala berkata...

Taman bukit permata tu area umh akk dah. Pi rumh no brp tu. Jln brp

el berkata...

cam mn raya umah baru ok x...npk cam best jer...

eima berkata...

nanti bg nomot tepon br nomot lama mu dah out of services dah ...

~aSHa~ berkata...

Mmg jalan raya ni..patut dgr cite..KL jammed weekend aritu..ehehee

aLyNnZ berkata...

seronoknyer ada pic kenangan ms beraya..ehh..umah pn stoberi ker..? gedebab nyer baby nayli..

mama tisya berkata...

byk gk umh p beraya sambil tgk baby ye..hah dkt sgt la bukit permata tu ngan sri gombak....mrr2 mmg jammed

Sweetmama berkata...

ala minggu depan nak g beraya bangi, kami xde kat rumah la plk..beraya di indon..hehe..

ch@ berkata...

kita jln raya sabtu ahad, kaknad tolong buat entry. hahaa. gambar pun mls nak amek, sbb mmg rutin tiap kali raya mmg mcm tu jgk.

ahad tu nak g gak rmh kekda, dah nak sampai hujan lebat, pk punya pk blk sg buloh je la, on the way blk mertua dah tunggu dpn pintu pagar rmh, sabar je la.

ALoNa CintamaniszLite berkata...

semangat beraya...
teruskan semangat tu nad..

Jgn jd seperti situasi akak...

zarena heeney berkata...

rajin nad dtg beraya rumah teman blogger kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...