27 Ogos 2013

Pertemuan Pertama Dengan Rakan Alam Maya :)))

Assalamualaikum
Uii dh nak tgh hari dah!

Semalam takde up entry langsung
Kesihatan tak mengizinkan, huhu
Arini AtokNenekZN ada kat umah
Pastu ada orang nak pasang grill & awning plak

Ok la nak citer sket
Jumaat baru ni, belah malam
Kami 1 famili penuhi undangan makan2
Kat rumah rakan alam maya
Yang baru pertama kali nak ketemu
Dah lama dah berhubung secara maya
Ada la dekat 3-4 tahun jugak
Baru ni nak jumpa :)

Kami ke rumah Eima :)
Lama dah berhajat nak jumpa
Baru ni ada rezki hehe
Pastu ingatkan jumpa Eima jek
Rupanya bertambah rezki MamaZN
Dapat jumpa Roxy & Eza jugak :)
Allah! Rasa happy sangat malam tu!

Dengan takde suaranya
Nak jugak bersembang2
Sakit tekak sket ku tahan jebat!
Haha!
Janji dapat bersembang :)

ZakwanNayli pun dapat la jumpa kawan-kawan baru
Aqeef, Afif, Auni, Tasha & Adam
Tak lupa anak tuan rumah - Alisya
Fahim jek tak dapat jumpa
Sebab Fahim dah tido awal dah :)

Bleh plak sesat nak p umah Eima tu
Haha, lawak plak rasa :P
Takpe, janji sampai hehe

TQ Eima sbb jemput kami
PapaZN balik keje awal aritu
Sebab nak p makan umah Eima punya pasal hehe

In shaa Allah ada masa nanti
Lain kali kita jumpa lagi ek! :)

Ps: Segan weih, amil gambo ngan kawan-kawan yang selim-melim ni... MamaZN jek yang berisi betul! Huhu! T____T

22 comments:

MRS. K berkata...

klu tak boleh jumpa lagi.. huhuh

lia berkata...

iskkk lagi segan kalau bergambar dgn lia.... beloon gitu hu3

eima berkata...

TQ papaZn sbb sudi bw nad ke rumah aku ..sorry la nad ...ai malu sikit mlm tu tatau nk berborak hape...rupenye ko pun sakit tekak ek ...alahai....kat rumah sue tu anak2 ai plak buat hal....fahim memberontak sbb kena paksa p rumah org ...hahaha

Myra Jay berkata...

Bestnyer...

Especially dapat berjumpa kawan2 kan :D

mummy_ayu berkata...

seronoknya..jumpa geng2 blogger.. :-)

Adlin Mohamad berkata...

kita pun dah start sakit tekak ni ..
alahaii x dapat jumpa nad n anak2 kan nak buat cam mana tetiba pulak mertua suh tular date nak x nak kena ikut lah menumpang majlis umah org kan huhu

el berkata...

nak je anak2 uols bergambar ea..lau anak2 el xdelah..hahaha
seronok dpt beraya ngan kwn2 blog..xpelah nti next year mama ZN selim melim depa lak berisi betulllll hahahaha

Nafisa81 berkata...

wahh..meriahnya..

intanfirdaus247 berkata...

wah memang meriah..

mama lieyna berkata...

Waah rajin nad bab jenjalan jumpa kwn maya ni.. :-)

Lama tak beraktiviti jumpa2 blogger..huu..lagi pun kite pemalu... haha..

Jumpa dah dak eima ye.. :-)

syawalsimpsons berkata...

takpe slim jugak sue tgk ni

~aSHa~ berkata...

baru lepas tgk blog dia...seronok korang yer..ehehee

QasehnyaRania berkata...

meriahnya.
semuanya berdukung ye ;)
selamat hari raya mamazn

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

salam nad..wah1happy sakan ya dpt jumpa rakan alam maya...malu2 gitu :)

zety berkata...

waaa berkumpul rmi2 yerr..klu lalulalang bangi tu roger2 je k ;)

IntaNBerliaN berkata...

seronok dpt jumpa rakan2 alam maya kan.. :-)

Cho Zila berkata...

syioktu Nad... akakpun dulu masa jumpa kengkawan maya cam dah kenal lama giler sebab kitakan hari2 duk bersembang di alama mayakan... cam dah kenal lamalerkan..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

wah bestnyerrr dr alam maya dpt jumpa real kt luar best2

ALoNa CintamaniszLite berkata...

hehe...orang popular mcm nad ni mmg tak hairan laa leh jumpa2 kawan2 alam maya, kan..hihi.
Akak ni leh dikira brp orang jer pun...

Sweetmama berkata...

k.eija pun dpt jemputan dr eima, tp x dpt pergi sbb g holiday..hehe.., ralat jgk dh dpt jemputan tp x dpt nak g..,nasib baik k.eija dh dh 2-3 kali jgk jumpa ngan eima :)

Fiza Rahman berkata...

Meriahnya. Sronok dpt jumpa kawan alam maya kan ☺

ch@ berkata...

Best2. Nnt kita jupe ek.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...