22 Ogos 2013

Layan Movie PLANES @Setia City Mall

Semenjak dah pindah Klang ni
Ni la tempat 'bermain' kami skrg :)
Kalu sebelum ni selalu pegi Alamanda & AEON Bukit Tinggi
La ni Setia City Mall & Tesco Setia Alam jek la...
Naseb baek best, hikhik!

Okeh sambung cite
Kami p tengok movie animasi Planes
Biasala, Zakwan punya pilihan la ni
Kalu sape2 anak dia minat movie Cars
Maknanya mmg kena bawak depa p tgk Planes :)

Serius, cite ni sgt best
Kalau Cars pasal perlumbaan
Planes ni pun pasal perlumbaan gak
Perlumbaan merentasi dunia
Macam-macam halangan
Tapi Dusty Crophopper berjaya tangani
Bila ada hero, mesti la ada yg jadi watak jahat
Macam Slinger & konco-konconya tu

Best la
Menghiburkan! Tak jemu nak tgk sampai abes
Pastu banyak pengajaran plak
Bukan utk anak-anak jek
Untuk kita makpak pun sama :)

Disebabkan takde poster Planes
Anak beranak ni pakat bergambo dengan poster Wolverine
Tak dpt tgk, dpt bergambo jek pun jadik la...
Haha! :)

14 comments:

lieyalatif berkata...

kawan lieya ckp setia city mall tu best nad sbb tempat baru n org pun tak sesesak tempat lain...

lieya ni mmg tak sah tak terpikat tgk aksi nayli tu nad...tgk le die pose tu...mengalahkan abang n bapaknye...lawak gile ok...comel!

mama tisya berkata...

nasibaik kt umh baru ada sopingmall terdekat kan..kalo tk sure boring...amboi papa ZN sama la posing mcm poster tu

**nas..adik lelaki akak mmg ada 2 org..bkn sorg

lia berkata...

untung la selalu p setia city... lia x pernah p lagi hu3

syawalsimpsons berkata...

anak beranak nak gaya wolvrine tak hengat...kakkakaka..nad tak join sekali kaa

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

salam nad..wah! bkn main zakwan & nayli posing ya.Dulu masa anakllaki k.atie sekolah kat Meru..Tesco setia alam la kami selalu sopink :)

eima berkata...

si nayli tu mcm2 lah... tp cute betui la.... tringin nk jumpa nayli ngan zakwan ...

el berkata...

xpelah lama2 ok jelah nti dah biasa ngan tmpt2 tu...sakan dua beradik ni layan muvie ea..cam mn best muvie ni

Eliss Mie berkata...

x pernah lagi tgk wayang sejak ada nayla ni. tak buat open house ke? hehehe

zarena heeney berkata...

gelak tgk gaya nayli
lincah betul

mama lieyna berkata...

Waah kemain happy bebudak, pak budak pun... :-) hehe..

LYAfrina berkata...

dah tengok jugak!
starting dia rasaslow.. tp part dia nk berlumba tu mmg best citer ni.. mmg enjoy.. nad tgk tak turbo?? citer ni pon best sgt

Masya berkata...

hohohoho.. jenuh nak pg setia city kalau dr rumah, nad dah dekat oklah .. tp brg² kat situ harga mahal ooo .. nak shopping pingsan .. nak tgk wayang atau main bowling oklah...

mummy_ayu berkata...

Memang nak bawak ian n iris tgk cita nie...maybe weekend ni kot.

Sweetmama berkata...

kami pun dh tgk movie ni,
zaquan mmg layan betul, bersungguh tgk sampai abis citer, k.eija plk kebetulan time tu sakit kepala,setengah jln tertido dlm panggung..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...