01 Ogos 2013

Harap Kawan-Kawan Faham...

Assalamualaikum semua!
Rindunya kat kawan-kawan :)

Dalam bz-bz terpaksa jugak buat entry ni
Huhu!
Harap kawan-kawan sekalian dapat memahami T____T'

Ampun maaf dipinta
Andai ada yang pm, whatssup @ sms
Tapi tak berbalas
Atau tgh2 syok-syok bersembang kt pm @ sms
Tetiba MamaZN senyap gitu jek
Huhu!

Maaf sangat!
Harap kawan-kawan memahami ye
Pindah dalam bulan puasa ni lain sket penatnya...
Nak-nak pulak mmg kejar masa sebelum berbuka
Dengan nak kena tgk kan anak2 lagi...
BZ-BZ-BZ!

Sebenarnya
MamaZN ni malas nak bercerita panjang
Mcm kes nak pindah sebelum ni tu
Tengok2 tak jadi kan
Haha!
Tu sebab bila dah pindah kali ni
Baru MamaZN bukak cerita

Tak sangka pulak ramai yang nak tau
Kenapa? Di mana? Bila? Bagaimana?
Dah macam retisss plak dibuatnya haha!
Tolong...
MamaZN ni bukan sape-sape pun, hehe

Mintak kawan-kawan faham keadaan kami ye...
Bagi kami settle down semua hal
Bagi kami bernafas legaaa kejap
Lelah skrg ni!

Sampai masa in shaa Allah MamaZN share...
Tu pun kalau diizinkan Allah
-______-''

Harap takde sape2 yang terasa hati...
MamaZN hanya insan biasa huhu
Susah nak jaga hati semua orang dalam 1 masa...

Maaf sekali lagi

21 comments:

ch@ berkata...

take ur time kakNad. utamakan apa yg lbh utama...lain2 belakang kira. kita ok saja.

Nida Mohd berkata...

Nad..setelkan mana yg lg penting..InshaaAllah kwn2 semua memahami..semoga semua urusan di permudahkan ye..btw take care jgk..

mama lieyna berkata...

Faham sgt...
Akak nk sms tanya lebih2, terbantut skejap bila memikir, nad msti tgh kalut ituini...

Apapun tcare, n selamat berkemas... settle semua, ada lapang nanti storilah... :-)

Adlin Mohamad berkata...

xmau sedih2 yea ..mana yg baik nad teruskan je ...kad raya kita dah sampai ke hihihi risau sbb bg alamat umah lama

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

setelkan semua..baru sambung blog...
kami memahami...
selamat mengemas ye...

syawalsimpsons berkata...

takpe nad..moga semuanya berjalan denan lancar..semua tu sanagt2 care dengan nad..tu yg soklan bertalu-talu tu

Masya berkata...

pelan² nad, pindah rumah ni amik masa nak mengemas.. tambah² dengan anak² lgkan .. kt org paham ... nnt dah selesai semua .. baru cerita ... jaga kesihatan jugak tau .. jgn pulun sgt..

Fiza Rahman berkata...

Tak per nad. Take your time. Utamakan mana yg penting.

Salam Aidilfitri buat nad & family.

eima berkata...

nad dah siap semua nanti ...dah selesai ko cite tau ... hehehe

selamat hari raya dear ...maaf zahir batin ....cuma nanti aku rindu nk baca entry ko je la

Myra Jay berkata...

Takpe kak, take your time dan take a rest more..
Pindah randah memang urusan yg penat tambah pula bulan posa ni..
Apapun moga urusan dipermudahkan

Gieyana berkata...

Mmg fenatttt bsb pindah ni..kak G pindah ms awl preggy tu mmg x buat apa pon..nsib baik ar ada adik n hb yg buat semua n brg2 lm buang jer...:)

el berkata...

aii understand..dun worry much dear
take ur time..setel semua bagai
baru share2 uols pya stori
giler x excited nak dgr ok
papepun selamat berpindah rumah baru
:)

Cho Zila berkata...

akak sangat memahaminyer... takper nanti tentu Nad akan kembali macam biasa...
Nad nanti kalau lalu bota kiri mailer kampong akak...

My name is Wanita, and this is my story... berkata...

Selamat Hari Raya Nad :)
Peluk cium zakwan dan nayli ya.

zarena heeney berkata...

nad pindah kat mana tu

mama lieyna berkata...

Singgah pagi, dh terbiasa pagi2 masuk sini.. :-)

Salam aidilfitri nad n family
Mohon maaf zahir dan batin
Ceria di pagi aidilfitri ye...

Sweetmama berkata...

moga segala urusan nad dipermudahkan n berjln dgn lancar,

sgt memahaminya mmg bz n penat berpindah rumah ni..

Iela Fazielah berkata...

betul tu nad... bak kata semua kat atas.. take care... kemas rmh elok2.. amik masa.. nnt free leh cerita ye... neway tq share gmbar wall deco tu..akak dah order dah..mlm ni nak maik..cantiks sgt!

MRS. K berkata...

kite paham, dulu pon kite pindah bulan puasa jugak. penat ya amat

ALoNa CintamaniszLite berkata...

sentiasa memahami...

lia berkata...

Take your time Nad.... ZN & papaZN yg lebey penting skng ni... Settle down dulu baru layan kami2 ni he3...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...