16 Ogos 2013

Dapat Barangan AmbiPur - Menang Contest @ Blog Fillanie

Sebelum raya aritu
Sempat lagi BW kejap ke blog The Kasihs
Pastu kebetulan sis Filla ada wat contest
Tajaan AmbiPur
Hadiahnya tentu-tentu la barangan AmbiPur kan :)
Sebab senang dan tak perlu buat entry
MamaZN pun free kan diri untuk join :)

Alhamdulillah
Terpilih antara 7 org yang berjaya
Rasa happy sangat sbb terpilih
Sebab contest based on slogan

Tapi tu la...
Hadiahnya kena collect kat ofis Nuffnang
Huhu, jauhhh!
Nak mintak tolong delivery, dia x bagi
Kena amik sendrik @ wakil boleh amikkan

Sapa nak tolong amikkan?
Kita share hadiah ^_____~

Bawah ni MamaZN copypaste slogan yang MamaZN buat :)))

16 comments:

Mama Zharfan berkata...

congrats

mama tisya berkata...

wah meriahnya...nad mmg pandai slogan pjg2....kena amik kt nuffnang bila??

Azura Aziz berkata...

wah, tahniah nad...

alycia pun suka gak mengikuti blog Fila tu..

Adlin Mohamad berkata...

slogan cam pantun panjang tu terer nad kan hehehe ..dulu gi pje nuff pun kita sesat oadahal KL je kekeke

Gieyana berkata...

congrats Nad..

Rizziela berkata...

Tahniah

lia berkata...

Congrat nad

mama lieyna berkata...

Tahniah... :-)

Delimasari berkata...

tahniah

Lily@MamaZaraZareef berkata...

sukenye baca slogan nad..creatif sangat!! =)

Sweetmama berkata...

Tahniah nad,

nad ni mmg pandai berpantun ..

el berkata...

tahniahhh :)

Fiza Rahman berkata...

Tahniah nad.

kayyana berkata...

tahniah kak nad..

ALoNa CintamaniszLite berkata...

tahniah...idea kreatif..

eima berkata...

tahniah dear ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...