30 Julai 2013

Zakwan Dah Nak Raya ^_^

Hensem anak mama pakai baju melayu lengkap :)
Siap bersampin dan bersongkok lagi

Ni bukan sesi try baju raya baru, tau!
Huhu..!
Tu baju raya tahun lepas :)

Khamis lepas sekolah Zakwan ada sambutan
Sempena Nuzul Quran
Jadik teacher suruh pakai baju melayu

Balik sekolah tu
Zakwan ckp, teacher kata 'ensemnya Zakwan'
Hehe, sengih jek dia =P
Zakwan cerita kawan dia ada yg pakai baju melayu
Tapi takde la bersampin bagai
Macam Zakwan
Ada jugak yang pakai baju melayu
Tapi dengan seluar jeans
Ada tu pakai baju sekolah je

Sbnrnya, MamaZN tengah susah hati
Tu sbb up entry ni haha!
Susah hati sbb riso
Kalau-kalau baju raya thn ni xsiap lagi
Uwaaaa...!
Hahahaha...!

19 comments:

Lily@MamaZaraZareef berkata...

yekla..hensem betul zakwan berbaju melayu lengkap mcm ni..=)..nway, suka kaler kuning cair mcm ni..ada cadangkan kat en hubby soh die beli baju kaler mcm ni..tp kna reject sbb die nak jugak pakai baju kaler biru muda..baju dah ada sbb tempah time jadi pelayan tetamu masa kenduri kahwin anak komander die awal tahun arituh..heheheh

mama lieyna berkata...

Memang encemlah..

arif tak pnh ada baju melayu cekak musang gini, sbb sllu maknye buat sendiri je, memang leher johor je le..huu..

Alahaiii..siap tu nad, ada seminggu lagi..^_^

eima berkata...

wahhh lengkap ... warna gitu cam pengantin ... hihihi

aku plak tak penah bg fahim ngan si abah selengkap tu ... sampin mmg tak penah ade ...hehe

::NureeN:: berkata...

bersemangat mcm ni la bagus.. semangat raya :)

syawalsimpsons berkata...

papaZN usha dering sajoo..kakkakakka..jeles la tu...zakwan mmg hensem...aunty soya suke...jadi ke datang arini..nnt pepehal roger yee

Chekgu Azrine berkata...

Ambik aura raya ek zakwan..

Baju raya blm siap?takpe..cari ready made je..hehe

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

hensem betullah....
insayallah siap..nad janganrisau ye....

lieyalatif berkata...

don t worry beb...sempat siap tu heheeheh...

alahai zakwan hensem tauuu...ramai kat luar tu nak cop jd menantu hah...

Masya berkata...

tempah kat mana?? napa pulak tkt x siap .. jgn macam².. ke bazaar lah nampaknya beli baju kalau x siap...

hensem zakwan...

lia berkata...

mmg ensem sungguh la Zakwan pakai sepasang gini...

alamak... da nak raya ni Nad... x dpt g ker baju raya? kes niaya 2 nnt...

Iela Fazielah berkata...

hensem zaqwan... taska irfan xle pulak smbutan maulidur rasul semua... kalau x, leh pakai jugak camni... xterpakai bj melayu diaorg..... thn ni nad kaler apa ye?

ieyda berkata...

smart nya zakwan ni....

insyaallah siap lah tu,..

Cho Zila berkata...

akak pun dua tiga harini memang asyik duk tengok gambar nostalgia raya tahun2 lepas... baguihler bersampin lengkap baru hensem..

el berkata...

baju melayu ngan baju kurung anak2 el pun lum siap lagi..esok nak raya gamaknye siap..harap2 jgn xberbaju raye sudah...kenalah pki yg lama pya huhuhu

mmg hensem depa :)

ALoNa CintamaniszLite berkata...

ha'ah...kalo pakai baju melayu lengkap ni mmg nampak terserlah kekacakan seseorang itu termasuklah zakwan, hihi..

Tp kan nak..kalo nk ikutkan...baju melayu cekak musang lehernya ni...sampin kena pakai kat luar baju. Kalo baju melayu johor tu baru sampin kat dlm, hihi..
**komen hat ni sj nk bagi komen pjg sket, ngee

Fiza Rahman berkata...

Handsome nya ☺☺

ch@ berkata...

Kacak. Macam ketua darjah. Bdk2 mmg suka pose camni kan...

aLyNnZ berkata...

amboi encem nyer lengkap berpakaian bj melayu..mood raya mariii..

Sweetmama berkata...

mmg encem pun zakwan ni :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...