17 Julai 2013

Wordless Wednesday : SHARING IS CARING ^__^

Sebak bile nengok gambo-gambo ni balik T___T
Moga diorang jaga hubungan camni sampai dah beso nanti
Saling jaga, saling hormat, saling menyayangi as adikberadik


Love!


Haha! Zakwan, Zakwan... =p


Nayli nak buat peace jugak ;)



17 comments:

syawalsimpsons berkata...

zakwan sangat2 prihatin ngan adik dier..tu yang seronok tgk dorang ni...

p/s : nad nak G mana..pindah kaa...sedey ni...klo betoi B4 tu, kiter jumpe, sue kasi air tangan sue tau

ieyda berkata...

alolo.. so sweet 2 beradik nie

Mummy Ayu berkata...

tu al.tomei & sweet jer bila tgk pic mcm nie...

Azura Aziz berkata...

so sweet ;)

Lily@MamaZaraZareef berkata...

hahahaha..nayli smpat lagi tuh...kite pon suke klu tgk anak baik jek n si kakak dok suap meyuap si adik..tp selalu tk smpat nk amik gmbar..sweet memories kan..=)

Rizziela berkata...

pandainya abg jaga adik yer...senang keje mama

lizz berkata...

Baik abang zakuan siap suapkan adik yer....comey gelagat dedua ni....

Jue a.k.a Ibu 2F berkata...

sweet sangat

lieyalatif berkata...

suke gile dgn pic2 nad...comel hah...zakwan mmg abg yg loving....

Adlin Mohamad berkata...

hahha cam tu la adik badik kan ..
yg 3 anak dara kat umah ni ada mood leh suap2 kalau xde mood main rampas2 bby pun join jugak

eima berkata...

berkongsi ... itu yg aku ajar fahim tp adek die liat sikit sikit ..kemut lebih la minah tu ...

el berkata...

hahahah comeylah nayli tu
sempat ke x buat peace tu nayli woiii
mmg sebak kdg2 tu tgk diorg baik je kan

cer tgk diorg gaduh2 mai meroyan mak pak dia hahaha

anak2 sumber kekuatan dan insprasi :)

ALoNa CintamaniszLite berkata...

itulah sepatutnya perasaan seorang ibu, kan...

Ratu Hatiku berkata...

Alololo...terharunya..Baik abg nie..moga menjadi abg yg bertaggjwab pada adk2 bila besar nnt.. :)

ADEEYA berkata...

Hehe sweet !

Masya berkata...

harap² mcm tu lah kan.. sampai besar mereka berbaik ...

Sweetmama berkata...

baguslah zakwan n nayli ni,
kalau zaquan n ziqry lebih byk x ngam drpd ngam tp biasalah adik beradik kan, gaduh skjp lps tu cepat baik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...