03 Julai 2013

Wordless Wednesday : SEBAK MELIHATNYA ;(

Ini la kenderaan kami kalau ada lawatan ke mana-mana
Ini la kenderaan kami yang bawak ke hospital kot-kot ada yang sakit
Boys pun ada yang guna kenderaan ni time nak pi Solat Jumaat
Tu 14 tahun lepas
La ni, dah rupa tukun dah, hukhukhuk!
Sebak kami ;(


Bas sekolah & coaster


Untung budak-budak junior sekarang
Bas dah beraircond, 2-3 bijik plak tu
Coaster pun lebih selesa


p/s:
Setiap kali dapat masuk sekolah ni balik, setiap kali tu rasa sebak
Padahal dulu perangai kami ni 'kemain baik' lagi, muahahaha! =P


11 comments:

syawalsimpsons berkata...

sue dolu pon bas pon macam bas lama nad ni gak...siap warna pink lagi..mmm...

ALoNa CintamaniszLite berkata...

sekolah sains skang ni hebat2 dorang punya infrastruktur.....
Dewan pun dh berekon...ntah2 akan datang...dorm pun berekon, huhu..

JaSSNaNi berkata...

tu ar.. betapa dunia dah maju.. kesian yang lama jadi lapok.. kan..

JaSSNaNi berkata...

eh dik.. ko kata beli ikan segar kat simpang 4 ye.. betul2 ikan segar kat kiri kanan jalan tu? hmmm dekat dah tu rumah mak akak.. :)

eima berkata...

kena la berterima kasih kpd kerajaan sekarang ngan ape yg diorg cuba beri kpd anak2 kita supaya kehidupan lebih mudah

fazilzura berkata...

leh letak kt muzium dh tu

Zura@Iwan berkata...

bertuah kan student skrg..
canggih2 la ni..

#best kan nad bila ingt kenangan masa sek dulu..hehe

Adlin Mohamad berkata...

ni mengimbas memori ni

Fiza Rahman berkata...

Untung kat bebudak skang.

Zareen Johari berkata...

Bas tu lh yg aku jumpa kt highway seremban..excited nmpk bas SERATAS..

ch@ berkata...

Bas sy ms blajar dulu pun dah yg ekon kak. Hehee... Masa sekolah xde bas, jln kaki saja ulang alik asrama. Kalo rombongan sewa bas sekolah yg ada ekon.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...