03 Julai 2013

Wordless Wednesday : ROTI JANTAN Nama Diberi :)

Menu breakfast MamaZN pada last day kat Taiping aritu ;)
Sori kalau ada yang loya-loya tekak nengok gambo ni
Sebab ada sesetengah orang tak suka nengok telur setengah masak gitewww, huhu!
Pada MamaZN plak, mmg yummmeyyy! Haha!
Sume dah makan lunch kan? So no hal tunjuk gambo ROTI JANTAN ni =P




Agak-agak nape namanya Roti Jantan ek? ;)


13 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ berkata...

salam Nad,k.atie pon suka mkn telor separuh msk camgitu..pastu tuang kicap.sedapnyaaaa....

syawalsimpsons berkata...

nape erk nama dier roti jantan

eima berkata...

nape namanye roti jantan ???
klu kat mamak sebut roti jantan die bg roti telor tp 2 biji la ...
tu pasal namanye roti jantan ..klu yg ni telor sebijik je .... hahahhahah kesian plak jantan tu telor sebijik je

Ibu Lala berkata...

ooo roti jantan tu roti yg hujung tu kan.

anak anak kiter pun suka makan roti dengan telo separuh masak cam ni. letak oregano, letak lada sulah. ump yummy. egg benedict namanya tu.

MrS. F!zA berkata...

Kita suka yg separuh masak je..yg mcm ni mcm suku masak kn?

Adlin Mohamad berkata...

hahahha roti jantan sbb telur tu kot kekekke tapi nam[ak sedap

Chekgu Azrine berkata...

Sedap je nampak..kecuq liur..hehe

ALoNa CintamaniszLite berkata...

nama lain...roti teloq goyang, hehe..

Fiza Rahman berkata...

Sedapnya. Kat Taiping jer ker ada roti jantan nih?

Hanih Borhan berkata...

Oh t'liur dah... Dapat breakfast sedap ni... Breakfast yg sihat...

mama lieyna berkata...

Sbb guna telor kot namnya jantan, telor sinonim dgn jantan..ahaks..

Eiii..k.eina salah sorang yg geli tu..ngee...

ch@ berkata...

Kalo kita x cukup sebiji kak, harus dua...mabeles.

el berkata...

nad..hang sj ka tya nape pggey roti jantan kahkahkah tu kak lona siap kasi tau ada nama roti telur goyang..kah3x xleh blah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...